Fehérje mellé még mit? 22/L
4 hónapja járok edzeni, a célom, hogy hízzak egy kicsit és izmosodjak is mellé...
Illetve fehérjéből melyiket ajánlanátok, igyekszem szinte minden nap úgy főzni, hogy sok fehérje sok szénhidrát , nagyon kezdő vagyok az "étrend kiegészítők témában ":)
Köszönöm a gyors választ !
Esetleg abban tudnál segíteni, hogy erről az oldalról érdemes rendelni ?ÉS a fehérjék közül melyiket ?
Ahhoz, hogy izmosodj tömegnövelő étrend szükséges. Lányoknak a szénhidrátbevitel elég szokott lenni 3-4g/testtömeg kg. A fehérje legyen 2g/testtömeg kg.
Edzés utánra jó lenne tejsavó protein (myofusion, vpx syngex, mutant whey, nitro pure whey gold, stb. sokféle van, ami tetszik) + kb.30g dextróz. Multivitamint is vegyél.
Reggelre is tehetsz a zabpehelyhez proteint, napközben pedig próbálj sovány húsokat, tojást fogyasztani rizzsel, krumplival, teljes kiőrlésű tésztával és minden húsos kajához sok zöldség.
Itt találsz étrend mintákat: [link]
Köszönöm, sokat segítettetek :)
175 cm vagyok és már :D 62 kg, igazából már ez is eredmény nálam :) még szeretnék hízni, de mellé formásodni is !
sztem pedig nem kellene hízni inkább formásodni, 175 kg-hoz 55-60 kg az ideális, de persze te érzed magad jobban ugy ahogy szeretnéd...
Amugy inkább tömegnövelőt ajánlanék mint fehérjét pl:
A linket amit adtál sztem hagyd nem biznék benne, sok sikert...
na most aztán jól elbizonytalanítottatok :)
az a baj, hogy egyáltalán nem értek hozzá, hogy mi az aminek benne kell lennie az összetevőben , illetve mennyi arányban ...a másik, valaki írta, hogy inkább tömegnövelő , mint fehérje ... kezdjek egy fehérjével + dextróz , aztán később csak a tömegnövelő ?
egyébként a teremben hallottam lányoktól, hogy virágport szednek , hallott már valaki róla valamit, állítólag magas a fehérjetartalma ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!