Olyan gyakorlatokra vagyok kiváncsi, ami előrehozza a menstruációmat?!?!?!
jézusom... ez beteges, és szeretném ha ezt egyszer s mindenkorra elfelejtenéd!
nem avatkozunk bele a test hormonháztartásába csak ha nagyon muszáj! és semmi pattanás nem lehet elég ok ilyenre!
egyébként is, elég probléma most neked, hogy nem jön meg. mióta nem jött meg? orvosnál voltál?
eleve a pattanások és a menzeszed elmaradása (akár) komolyabb problémának a tünetei is lehetnek.
a gyógyszereket meg felejtsd el, most és mindörökre!
a bőrödre előbb próbáld ki ha kell a legdrágább krémeket, gondolok én mindenféle aloés holmikra stb. de mesterséges hormonkészítményhez ne nyúljál már ilyen miatt!
akkor inkább kivizsgálás kéne, nem pedig még gyógyszer szedés..
vagy ez nálatok megesik néha, Cyan? valamikor pár hónapig nincs se vér, se semmi? vagy ilyen csak akkor van ha jön a baba?
Nekem ilyen csak akkor volt, mikor _nagyon_ stresszes volt az életem pár hónapig. Akkor kimaradhat - meg ha nagyon sovány valaki ugye.
Amúgy egy sétát megérne az endokrinológiára, mert ott vmi nem okés, ha már 3 éve menstruálsz és nem jön meg ennyi ideig (Papa jól mondta) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!