Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan tudom vastagítani a karom?

Hogyan tudom vastagítani a karom?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Olyan problémával fordulnék hozzátok, hogy a magasságomból adódóan (190cm) elég hosszúak a karjaim. Kiszámolt étrenddel tömegelek már 2 éve, jelenleg 95kg vagyok, szélesedtem is ezalatt sokat, viszont a karjaim...hogy is mondjam...oldalról már szépek, viszont elölről nézve nagyon "keskenyek" van valamilyen tipp hogy mivel szélesíthetném a karom? Még tömegeljek? Illetve ugyanez a problémám a hátammal is...előről-hátulról szép széles,oldalról meg teljesen lapos. A felhúzást sajna személyi edző nélkül nem merem beválalni.
2012. febr. 11. 19:03
 1/4 dirtboy ***** válasza:

majd fog szélesedni a karod ha jón a tömeg,ahogy fejlődik a bicepszed úgy szélesedik is,a tricepsznél ugyan ez a helyzet.

hátnál meg gondolom főként evezéseket csinálsz,próbáld majd meg be iktatni a felhúzást is.

2012. febr. 11. 19:08
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod! Majd beszeretném iktatni az edzésembe az olyan evezést is, amit úgy kell végrehajtani hogy szembe a csigás géppel leülsz, és ilyen 3szög alakú fogantyút kell a hasadhoz húzni. Állítólag ez is segít "mélyíteni" a hátat. Mi a véleményed róla?
2012. febr. 11. 19:40
 3/4 dirtboy ***** válasza:

az is evezés egyébként,amit fogsz majd azt háromszög fogantyúnak hívják.

minden hát gyakorlat vastagít is nem csak szélesít azt tudd.

egyébként jó gyakorlat de ha már így is sok evezés van akkor felesleges lesz megegyel többet bele rakni vagy csináld úgy hogy egyszer ez egyszer az a gyakorlat.

2012. febr. 11. 19:44
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm válaszod! Úgy gondoltam hogy egyik héten az lenne a hátedzésem hogy kezdek nyakhoz húzással szélesen, majd egy kezes evezés, végül T-rudas evezés. Másik héten pedig a T-rudasat cserélném ki a 3szög foganytús evezésre.

A nyakhoz húzást nem szeretném elhagyni, annál a gyakorlatnál ugyanis nagyon jól érzem a hátam.

2012. febr. 11. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!