13,5 éves vagyok gyúrok mellizomra de semmit se változik kemények a szövetek de csak fölül nagy, lent tök lapos milyen edzésmódszerrel tudnám az alsó részt megedzeni a leghatékonyabban és ott is meglenne a normális íve?
Figyelt kérdés
vagy lehet hogy csak azért nem nő mert még túl fiatal vagyok2012. febr. 6. 18:16
1/11 anonim válasza:
Hogyan gyúrsz rá? 13 évesen még saját testes edzéseket csinálj 1-2 évig.
2/11 A kérdező kommentje:
széles fekvőtámasz ,húzódzkodás,fekvőtámasz kézenállásban,
két szék közt megfogom a támláját és aközt lefele és fel
2012. febr. 6. 18:25
4/11 anonim válasza:
Ezek jó gyakorlatok, próbálj fehérjékben és jó szénhidrátokban gazdag étrendet tartani és idővel fejlődni fogsz.
5/11 A kérdező kommentje:
megpóbálom
de a bicepszem tök nagy meg a tricepszem is az alkaromról ne is beszéljünk
2012. febr. 6. 18:35
6/11 anonim válasza:
Gondolom,hogy relatíve nagy, mert 13 évesen saját testes gyakorlattól nem leszel még izomállat, esetleg kicsit szálkásabb lehetsz, mint a többi ilyen korban lévő.
7/11 A kérdező kommentje:
nem vagyok egy izomállat de nagyon szálkás vagyok és ha nagyon megerőltetem a kezeim nagyon kidudorodnak az erek
mondjuk én vagyok a legerősebb az én éffojamomba mert a 7. es vagyok és mindenkit lenyomok szkanderba meg a 8. osok
80% át!!! DE A MELLIZMOM NEM AKAR NŐNI :D
2012. febr. 6. 18:45
9/11 anonim válasza:
Elég gyenge. Fogalmad sincs a dolgokról... Én 14 vagyok de szívesen szaknderoznék veled. 170cm és 55kg vagyok, de tudom, hogy kell edzeni és van is látszata. Olvass utána, mert a vakvilágba edzés nem elég semmi plussz erő és izom erő növelésre. Gondolom 120 fekvőt szabályosan megállás nélkül lenyomsz?
10/11 anonim válasza:
Szerintem azért nem nő, mert még írni sem tudsz rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!