Hogyan lehet a legnagyobbat ütni?
A valamelyik nap nagyon elkalapáltak suliban de azt szeretném kérdezni hogy hogyan lehet nagyot ütni?
Milyen technikával?Hova?Has?Áll?Száj?Orr?
pls segítsetek :))
önvédelemre kell? Rúgd tökön, ott egy kis pöccintés is földre rak bárkit :D
Amúgy ha helyes ütőtechnikát keresed, akkor ajánlom járj le edzésre ( valamilyen küzdősport ahol van kesztyűzés, box ha csak ütni akarsz, mma , thai box, sanshou, krav maga, defendo... a lehetőségek tárháza végtelen).. szövegesen nem fogod megérteni. Kéz ökölben, kivül hüvelykújjaddal rázársz kivülről. Csukló pedig egyenes. A jó ütés a lábból indul, keresztül a csipőn át a vállon és a kezeden fejeződik be, akkor jó az ütés ha az egész testedet belerakod. Ha ütsz célozz pár centivel az eltalálni kívánt pont mögé hogy max erőt tudd leadni.
Azért remélem segítettem =)
2 év kung fu, 1 év sanshou áll mögöttem, ennyit tudtam felszedni azóta :D
Helyes ütéstechnika?
A küzdősportos kolléga nem fogja helyeselni, de a leghatásosabb a meglepetésből állcsúcson vágás kinyújtott karral, az ún. "parasztlengő". :)
Szerintem jobb lenne ha tartanád a szádat- általában az unokámat is akkor akarták elkalapálni amikor túl sokat szövegelt.
Tanuld meg megvédeni magad egy küzdő sportra beiratkozni.
De első sorban kikerülni a vitákat diplomatikusan és elkerülni a verekedéseket, mert az soha nem vezetett jóra.
edzésen megtanítják.
de suliba ütni nem jó,mert nyoma maradhat,következményei lesznek.
én sulis koromban kirúgtam a lábát-lábsöprés-elesik és utána kapuskirúgás gyomorba cipőorral.
ez sokkal diszkrétebb,nincs látható nyoma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!