Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy kell rendesen ütni?...

Hogy kell rendesen ütni? (ököllel)

Figyelt kérdés

Nemrég egy elég kemény párnát vertem (:D), de a csuklóm megfájdult. Azért mert rosszul ütöttem, vagy csak mert nem vagyok hozzászokva? Ha rosszul ütöttem, akkor hogy kell rendesen?

L/13

2011. júl. 26. 13:49
 1/5 Chrisstian_ ***** válasza:
Na ez az amit nem lehet konyvbol megtanulni. Iratkozz be egy onvedelmi suliba, ott megtanitanak.
2011. júl. 26. 13:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Fontos,hogy az öklödet zárd össze rendesen,ne legyen rés az öklödben,és a hüvelykujjaddal zárd a többi ujjadat.És a bütykeiddel üss!
2011. júl. 26. 14:37
 3/5 anonim ***** válasza:
az ember több ezer éve gyakorolja az ütéstechnikákat, néhány év alatt egész jól meg lehet tanulni veszélyesen ütni egy korrekt harcművész edzővel, illetve kimondottan jól bele lehet jönni mondjuk egy ökölvívó edző keze alatt..
2011. júl. 26. 15:54
 4/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat. Remélem majd egyszer eljutok egy önvédelmi oktatásra. (:
2011. júl. 26. 16:34
 5/5 anonim ***** válasza:
piszok nagy szerencse, épp foglalkozom ilyesmivel.
2011. júl. 26. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!