A fehérjék segítenének?
Figyelt kérdés
Vízilabdázok és CSAK 176cm-vagyok... a legkisebb vagyok a csapatban... Ha szednék fehérjéket megnőnék..esetleg izmosodnék is?
Lécci ne linkelejet hogy ezt meg azt olvasd el hanem a saját tapasztalodat mond el köszi
2012. febr. 2. 06:55
1/12 anonim válasza:
Nőni? Nem. Ha kondizol + tömegnövelő étrendet csinálsz akkor szedhetsz fel izmot.
2/12 A kérdező kommentje:
És ha nőni szeretnék?
2012. febr. 2. 06:59
3/12 anonim válasza:
Azt nem tudod befolyásolni, izmosodáshoz meg az előző leírta a rceptet.:)
4/12 anonim válasza:
ne linkeljünk.. baaaaszki, iskolába azért bejársz néha? vagy a tankönyvet már nem vettétek meg?
vízilabdázó, és röstell edzésről vagy táplálkozásról olvasni.. ez a sportodhoz tartozik barátom!
nem linkelek, pedig lenne mit elolvasnod..
5/12 anonim válasza:
Papa, de morcos vagy ma reggel. :)
Kérdező: nem vagy Te azért olyan nagyon alacsony...
6/12 anonim válasza:
Szerinted a fehérjétől nőni fogsz?????????
7/12 anonim válasza:
NEM VAGYOK MORCOS!
bunyóm lesz ma, már harapós kedvem van :D
8/12 anonim válasza:
Aczél, elég hozzá itt olvasgatni egy kicsit fogyitémában, szaunaöv, miegymás és meg is hozza a harcikedvet. :)
9/12 anonim válasza:
majd 'meccs' előtt kimondom fennhangon, hogy slimfit. és széttépek mindenkit.
10/12 A kérdező kommentje:
Hát vannak csapattársaim akik szednek fehérjéket és magasabbak tőlem...és engemet visznek idősebbekel jáccani ahol 185centi alatt es 90kio alatt nem találok játékost
2012. febr. 2. 14:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!