Hatékony szteroid kellene. Mit honnan?
egyrészt nagyon drágán rendeltél,másrészt meg hülyén is.
a winstrol-t inkább szálkásításhoz vagy egy komolyabb kúra után használják h a lehető legtöbb izom megmaradjon.a propionát nem rossz,csak negyon rövid hatóidejű,gyakorlatilag napi 2 szer szokták tolni(ismerősök ezt addig használják amig nem hat az enanthát).
vettél provit meg zitazóniumot,hát a HCg vagy a clomid hol marad?attól h van anti aromatázod a propi miatt,és ösztrogéngátlód a kúra utánra még a saját tesztó-termelésed a padlón lesz(vagyis amit felszedtél valszeg le is megy).
namost a propi ugyan elég drága,de olyan 250mg/ml*10 -kerül 15ezerbe,a winstrol-amire 60at irtál- egy cirka 20as.de még a provi is egy doboz olyan 3500ft.
Na és ha emellett még kamu is akkor tényleg jól jártál.elköltöttél 200ezret,ahelyett h 100ból kimentél volna 1 hétre nyaralni görögországba(v törökbe) aztán vettél volna eredeti gyógyszertárit kint a töredékéért.
TOMAtm
Propinátot kezdésnek rendeltem 3 hétig tolom a winstrollal együtt, mert rendkívül gyors a hatása. Majd mikor már hat a stana elhagyom. És a winstrol az egyik legkevésbé androgén hatású dopping ezt nem nagyon szokták hcg-vel befejezni, bőven elég hozzá a zita is, meg az utolsó időszakban a napi 1 provi. Írtam, hogy nekem csakis kizárólag a kis mennyiségű de minőségi izom, de még inkább az erő, robbanékonyság fejlődése a célom. Semmi esetre nem jöhetnek szóba a vizesítő cuccok. Másoknak pedig a válaszom, ha nem tudsz, vagy akarsz segíteni, akkor ne ugass be baromságokat. Az, hogy drágán rendelek, mert az oldalon a cuccok annyiba kerülnek amennyibe, arról nem tehetek. Az pedig hogy onnan rendelek az ilyen negatív okoskodó barmoknak köszönhetem. De mivel nem igen segít senki ezért továbbra is megbízhatatlan forrásokat kell kutassak, hátha egyszer ráakadok 1 megbízható helyre.
A stnanazololt szemesben olyan 7000 ft körül árulják(10mg per tabi,100 szemes).
nem figyeltem h pontosan mire is kellene neked a cucc.igy a körülmények tudatában valóban jó választás a winstrol,ehhez nem kellene sem a provi sem a zita,csak a propionát miatt szedd,én azért a biztonság kedvéért a propi elhagyását követően szednék 10 szem clomidot(napi 1 szem elég).de te tudod,ez az én véleményem.
sok sikert a kúrádhoz,ha bármilyen kérdésed van segítek szivesen akár privátban is.
TOMAtm
Köszi fogok élni az általad felajánlott lehetősséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!