Mi a véleményetek a győri Wing Tsun oktatásáról? Hatékony?
Európában nem érdemes ázsiai harcművészeteket tanulni, mert:
-Valószínűleg sz@rul oktatják.
-Csak úgy lehet őket hatékonyan megtanulni, hogyha évekig napi több órán át edzel, Európában, a 21. században pedig sem időd, sem lehetőséged nincs erre.
-Távol állnak az európai mentalitástól.
-Nem európai fizikális adottságokra építenek.
Még sorolhatnám,csak lusta vagyok.
@Bata Zoard
én úgy hallottam a Máday azért nem gyenge. attól függetlenül, hogy a legtöbb WT edző nem eléggé felkészített, ő azért tud. ez mennyire igaz?
1. válaszoló
"Valószínűleg sz@rul oktatják." előfordul. mint mindennel kapcsolatban.
"Csak úgy lehet őket hatékonyan megtanulni, hogyha évekig napi több órán át edzel, Európában, a 21. században pedig sem időd, sem lehetőséged nincs erre."
harctechnikáról van szó. a világ egyik legnehezebb dolgáról. senki sem várja, hogy egyik évről a másikra majd szignifikánsan erősebb lesz más embereknél. aki igen, az hülye, és nem kell személynek tekinteni, tehát senki sem gondolja.
"Távol állnak az európai mentalitástól."
az európai mentalitás tapasztalataim alapján sz.ar ahogy van.
"Nem európai fizikális adottságokra építenek." az európai ember ugyan úgy hal meg ahogy az ázsiai.
Nem fogok vitatkozni ilyen mindentudó mesterrel mint te.Látom Mádayinak megvan othon az életrajza.Nemsokára találkozok vele,majd kérek tőle én is egyet.
KÉRDEZŐNEK:Szerintem menny el egy pár edzésre,próbáld ki és ha teszik csináld.Szerinem az egyik legjobb harcművészeti stilus amit tanulhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!