Hatékony szteroid kellene. Mit honnan?
próbáld ki ezt , olcsóbb és mellékhatás sincs
genesises,testosteron enanthate 250mg/ml heti 2*1,5-2 ml + deca-durabolin v boldenon 250mg/ml 2*1 ml.mehet egybe.22G-s tűvel mivel elég sűrű olajban vannak oldva.
nem tudom honnan tudod beszerezni,de ezek forognak közkézen és ezek működnek is.szerintem mindkettőből vegyél 2db 10 ml es üveggel,olyan 30-35 ben megáll kb.ha le akarnak húzni akkor 40-45 ezer.
proviron menjen a kúra alatt 2szem naponta.
GreenTea
Attól a HOS-tól kész vagyok... Nem hiszem hogy van valami hatása és nem is olcsó.
Sajnos nem kaptam eddig 1-et leszámítva túl hasznos válaszokat. Legfőkepp a honnan tudom beszerezni kérdésemre keresem a választ. Mindenesetre most rendeltem innen: [link]
6 ampulla British D. stanbol (winstrol) össz 60 000 ft
1 doboz proviront 6000 f
Véletlen elküldtem a kommentet írás közben, de folytatom
12 ampulla kínai propinátot 7200 ft
1 doboz zitát 3000 ft
Szóval csak a cuccokra közel 80 000 ft értékben nem beszélve a fentebb leírt tápkiegek.
Símán benne lesz vagy 200 ezer forintomban az egész. Megint lutri lesz, h hat e az anyag amihez hozzájutottam, de azt hittem több segítséget kapok itt. Sportoló vagyok, ezért rendkívül fontos, a minőségi izom és még inkább az erő növelése. Terembe nem nagyon mehetek, mert meg kell őriznem az anonimitásom. De ha valaki tud jobbat, azt szívesen venném, mit lehet tudni, lehet megint lukra futok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!