Mit ajanlanatok egy 14 eves fiunka, ha nem mozog rendszeresen?
Szoval 14/f vagyok,mozgok eleget,de nem redszeresen,es az etkezesre sem figyelek oda.
Enyhen tulsulyos vagyok,es szeretnek leadni annyit,amennyit egeszseges modon le lehet marcius vegeig.
Mit ajanlotok ?
Jo ez igy ?
-odafigyelek a kajara. Hanyszor egyek es mit egy nap?
-hetfo:futas
-kedd:fegyencedzes
-szerda:piheno
-csut.:futas
-pentek:fegyencedzes
-szombat:futas
-vasarnap:piheno
Esetleg tobbet v kevesebbet kene csinalnom valamibol?
Jo a fegyencedzes,vagy kihagyjam,es csak fussak?
Esetleg futas melle mas?
Elore is koszonom!
Bocsi az ekezetekert!
Megy a zold kez!
tudom,csak kerdeztem,hogy igy jo-e,mert gondoltam,hogy futas melle valami kiegeszitonek.Akkor tobbet fussak?
Esetleg intervallumos edzes?
2.valaszolonak meg csak annyit,hogy nem haragszom,mert en is irtam ilyen valaszokat masnak,igy hat visszakaptam.Legalabb tanultam belole.
Amugy nem is menne a gepemen a wow,de ugy oszinten nem is erdekel.
Amugy koszi a valaszokat.Ha ezt betartom,akkor kicsi valtozast legalabb tapasztalhatok ket honap mulva ?
Mestersége zoli a tömegnövelő és a szteroid nem ugyanaz.
De még a szteroidtól sem hülyülnek el. Nem tudom miért mondtad ezt,de elég nagy butaság.
elhiszem,hogy hozzaerto,informalt,okos,intelligens ember vagy,de attol meg nem tudhatod biztosra,hogy en 14 evesen nem tudom ezeket a dolgokat.
Pontosan tudom,hogy mik a tevhitek,es hogy eredmenyt csak munka utan varhatunk.
Sokat olvasok,fokent ilyen dolgokrol.
Igazabol a hasamon van csak + zsir,amitol meg szeretnek szabadulni,de tudom h nincs helyi zsiregetes ezert gondoltam,hogy futok.
Erosodni is szeretnek,jartam konditerembe ,de egy honapja befejeztem es egy ideig nem is fogok jarni,szoval jobb lesz nekem a salyat sulyommal valo edzes.
Ha amit leirtam az jo,akkor el is kezdem,betartva a tanacsokat.
Koszi szepen mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!