Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit ajanlanatok egy 14 eves...

Mit ajanlanatok egy 14 eves fiunka, ha nem mozog rendszeresen?

Figyelt kérdés

Szoval 14/f vagyok,mozgok eleget,de nem redszeresen,es az etkezesre sem figyelek oda.

Enyhen tulsulyos vagyok,es szeretnek leadni annyit,amennyit egeszseges modon le lehet marcius vegeig.

Mit ajanlotok ?

Jo ez igy ?

-odafigyelek a kajara. Hanyszor egyek es mit egy nap?

-hetfo:futas

-kedd:fegyencedzes

-szerda:piheno

-csut.:futas

-pentek:fegyencedzes

-szombat:futas

-vasarnap:piheno

Esetleg tobbet v kevesebbet kene csinalnom valamibol?

Jo a fegyencedzes,vagy kihagyjam,es csak fussak?

Esetleg futas melle mas?

Elore is koszonom!

Bocsi az ekezetekert!

Megy a zold kez!

2012. febr. 1. 14:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A terv az teljesen jó így, az étkezésre kell majd akkor odafigyelni. Napi 5-6-szor egyél, a fehérjét próbáld sovány húsokból, tojásból, túróból fedezni, a szénhidrátot pedig rizsből, krumpliból, zabpehelyből, teljes kiőrlésű kenyérből és teljes kiőrlésű tésztából + mindehhez sok zöldség. Ha nem fogysz heti 0,5-1 kg-ot, akkor mindig kicsit csökkented a szénhidrátot. Napi 1-2 kanál lenolaj is menjen a jó kis telítetlen zsírbevitel miatt.
2012. febr. 1. 15:00
 2/11 anonim ***** válasza:
Hogy szokjon le sürgősen a WoWról és a Failbookról...
2012. febr. 1. 15:14
 3/11 anonim ***** válasza:
A fegyencedzés nem épp a legjobb, nem lehet örökké saját súllyal csinálni.
2012. febr. 1. 15:17
 4/11 A kérdező kommentje:

tudom,csak kerdeztem,hogy igy jo-e,mert gondoltam,hogy futas melle valami kiegeszitonek.Akkor tobbet fussak?

Esetleg intervallumos edzes?

2.valaszolonak meg csak annyit,hogy nem haragszom,mert en is irtam ilyen valaszokat masnak,igy hat visszakaptam.Legalabb tanultam belole.

Amugy nem is menne a gepemen a wow,de ugy oszinten nem is erdekel.

Amugy koszi a valaszokat.Ha ezt betartom,akkor kicsi valtozast legalabb tapasztalhatok ket honap mulva ?

2012. febr. 1. 15:23
 5/11 anonim ***** válasza:
Kimondta, hogy örökké azt csinálja? Még csak 14 éves, majd egy év múlva ráér súlyzózni, de akkor sem árt mellé egy kis saját testes. :)
2012. febr. 1. 15:23
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Nem bántásból írtam - a rendszeres nemsportolásnak általában ezek az okai. Aztán meg a sok akaratgyenge kismókus elkezdi tolni a tömegnövelőt meg a szteroidot, és várja hogy muszklimester legyen belőle, közben szépen elhülyülnek, és olyan GreenTea-féle gnómokká válnak a végén...nem jó.
2012. febr. 1. 15:27
 7/11 anonim ***** válasza:
Kezdetnek tökéletes! Hajrá!
2012. febr. 1. 15:28
 8/11 anonim ***** válasza:

Mestersége zoli a tömegnövelő és a szteroid nem ugyanaz.

De még a szteroidtól sem hülyülnek el. Nem tudom miért mondtad ezt,de elég nagy butaság.

2012. febr. 1. 17:02
 9/11 A kérdező kommentje:

elhiszem,hogy hozzaerto,informalt,okos,intelligens ember vagy,de attol meg nem tudhatod biztosra,hogy en 14 evesen nem tudom ezeket a dolgokat.

Pontosan tudom,hogy mik a tevhitek,es hogy eredmenyt csak munka utan varhatunk.

Sokat olvasok,fokent ilyen dolgokrol.

Igazabol a hasamon van csak + zsir,amitol meg szeretnek szabadulni,de tudom h nincs helyi zsiregetes ezert gondoltam,hogy futok.

Erosodni is szeretnek,jartam konditerembe ,de egy honapja befejeztem es egy ideig nem is fogok jarni,szoval jobb lesz nekem a salyat sulyommal valo edzes.

Ha amit leirtam az jo,akkor el is kezdem,betartva a tanacsokat.

Koszi szepen mindenkinek!

2012. febr. 1. 18:45
 10/11 anonim ***** válasza:
Jaja jó lesz ez! Csak ügyesen!
2012. febr. 1. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!