Mi a véleményetek a pompon lányokról?
Sokan azt gondolják h Magyarországon nincsenek pompon csapatok, pedig vannak! Én is pompon lány vok.
A fiúk állandóan rosszra gondolnak ha rólunk van szó vagyis perverzek.
Nektek mi a véleményetek? Szerintetek is könnyen kaphatóak vunk a sok hülye pomponos film miatt? Mert rosszul adják elő ezt az egészet.Lehet h a fiúk csak kihasználnak azért mert pomponlány vok és csak azért jönnek össze velem?:S
18/L
Én is pompon lány vagyok :) Egyszerűen imádom... Elég sok fiú barátom van (haverok, természetesen). Nem egy megkérdezte már : " A pomponlányok tényleg az egész focicsapattal lefekszenek?". Ilyenkor fel tudnék robbanni :S Szerintem próbálj meg olyasvalakivel megismerkedni, aki nem tudja hogy pompis vagy :D És így nem fog a véleménye megváltozni rólad :D Szerintem nem vagyunk könnyen kaphatók :D Legalábbis mi ketten tuti nem :P Amúgy a sok amcsi filmmel ellentétben a valóságban a pomponlányok hihetetlenül intelligensek. Pl amerikában az egyetemi csapatoknál pl ösztöndíjat kapnak, akiknek legalább B-s vagy jobb az átlaguk (nálunk ez a 4es). Amúgy én is egyetemi csapatnál vagyok :D
19/L
ez tök jó legalább nem vagyok egyedül:)
te melyik csapatnál vagy? írj privit!:)
melyik csapatba vagy? én is pompomoztam már de sszét ment a csapat. légyszives ird meg.
e-mailom: reewee@citromail.hu
kösziszépen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!