Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a pompon...

Mi a véleményetek a pompon lányokról?

Figyelt kérdés

Sokan azt gondolják h Magyarországon nincsenek pompon csapatok, pedig vannak! Én is pompon lány vok.

A fiúk állandóan rosszra gondolnak ha rólunk van szó vagyis perverzek.

Nektek mi a véleményetek? Szerintetek is könnyen kaphatóak vunk a sok hülye pomponos film miatt? Mert rosszul adják elő ezt az egészet.Lehet h a fiúk csak kihasználnak azért mert pomponlány vok és csak azért jönnek össze velem?:S

18/L

2009. máj. 30. 11:32
1 2
 11/15 anonim válasza:

Én is pompon lány vagyok :) Egyszerűen imádom... Elég sok fiú barátom van (haverok, természetesen). Nem egy megkérdezte már : " A pomponlányok tényleg az egész focicsapattal lefekszenek?". Ilyenkor fel tudnék robbanni :S Szerintem próbálj meg olyasvalakivel megismerkedni, aki nem tudja hogy pompis vagy :D És így nem fog a véleménye megváltozni rólad :D Szerintem nem vagyunk könnyen kaphatók :D Legalábbis mi ketten tuti nem :P Amúgy a sok amcsi filmmel ellentétben a valóságban a pomponlányok hihetetlenül intelligensek. Pl amerikában az egyetemi csapatoknál pl ösztöndíjat kapnak, akiknek legalább B-s vagy jobb az átlaguk (nálunk ez a 4es). Amúgy én is egyetemi csapatnál vagyok :D

19/L

2010. jan. 17. 17:49
 12/15 A kérdező kommentje:

ez tök jó legalább nem vagyok egyedül:)

te melyik csapatnál vagy? írj privit!:)

2010. jan. 18. 11:53
 13/15 Bella136 válasza:
Írnám az 1.válaszolónak: Ha pompon lány akarsz lenni,nyugodtan menny! :D Nem kell hozzá jó alak. A pompon majd meghozza az alakodat! :) Viszont erő,na az kell! :D Bár én nem tudom milyen az első edzés a pompon lányoknál! Valaki feltudna világosítani? :) Kiváncsi vagyok,mivel én is az akarok lenni! xD
2010. aug. 27. 07:59
 14/15 A kérdező kommentje:
irj privit én is az vok:D
2010. aug. 27. 15:09
 15/15 anonim válasza:

melyik csapatba vagy? én is pompomoztam már de sszét ment a csapat. légyszives ird meg.

e-mailom: reewee@citromail.hu

kösziszépen

2011. márc. 4. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!