Melyik az a küzdősport ami legjobban felkészítene egy sima utcai verekedésre?
nem a kivédéssel lesz a gond.
azzal már lehet, hogy sza.r lesz csonttal beleütni a csontba. sz.ar amikor az ember szétharapott kézzel megy orvoshoz, mert ugye elmegy hiszen a mocskos emberi pofázmányról elég sok sza.r belekerülhet a sebbe.
hasonlóan kellemetlen, maga a zúzódás. szerinted kemény felületre (koponya csontjai) mekkorát üthetsz amit még elviselnek az öklöd relative érzékenyebb csontjai?
a boxolókat megütik, csak a kettős fedezéküket.
utcán meg sz.ar ha szétütik a karod. mert nem fogod tudni fegyverként használni.
ja. rajta vagyok a témán én is..
véletlen hallottam híradót. na, gondoltam meghallgatom mi a szitu, meglőttek egy srácot. olyan huszonéves forma. marokfegyvert szegeztek neki közelről, ijedtségből eltolta és felkaron lőtték.
ennyi, túlélte. ennyi volt a 2 brutális támadó!
hát barátaim, amíg ilyen idióták vannak, nem mondom hogy ne boxoljatok, csináljátok, de ígérjétek meg, az ilyen balfa.szokat nem hagyjátok sokáig szenvedni.
megütöd, berogy, torkon ütöd és kész.
aki ilyen, hogy pisztollyal nem tud elintézni egy fegyvertelen, ijedt kölyköt, háááát.. én nem tudom, egy roma késelő 600x veszélyesebb. szégyen..
nekünk persze jó. még a magyar bűnözők is sza.rok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!