Melyik az a küzdősport ami legjobban felkészítene egy sima utcai verekedésre?
ez barom kérdés, már ne haragudj.
küzdősport edzésen jó esetben ütni / rúgni tanulsz meg, nem fognak azzal foglalkozni, hogy hogyan helyezkedj emberek között, mire figyelj, idejekorán észre vedd, ha támadásba lendülnek ellened..
de ha nagyon ez a kérdés, akkor box tudással lehet még a legtöbb esélyed.
vagy Asihara Karatéval. bár ez már lehet hogy harcművészet, Magyarországon sose lehet tudni :D
kíváncsi lennék a kravmaga szabályira, érdekes küzdősportnak tűnik..
javasolt lenne nem a marketingjének utána olvasni, hanem a valóságnak, mert a marketingje az kiváló, ez tény.
kár, hogy a marketingnek nem a jó minőségű termék vagy szolgáltatás létrehozása a célja, hanem a fogyasztók megismerése és a kommunikáció. ergó, én majd sz.art fogok gyártani és megetetem a jó reklámokkal a kravmagásokat :D
küzdősport edzésen jó esetben ütni / rúgni tanulsz meg, nem fognak azzal foglalkozni, hogy hogyan helyezkedj emberek között, mire figyelj, idejekorán észre vedd, ha támadásba lendülnek ellened
vicces, de kravmagán pont, hogy rengeteg csoportos feladat és több ellenfeles küzdelem van...
senki se alacsonyítsa már le a küzdősportokat azzal hogy a kravmagát oda sorolja! ez azért már tényleg tahóság lenne.
én meg pontosan tudom miket csinálnak, több ellenes küzdelem, meg késharc meg minden istennyila. ezek létező dolgok, de tudod hogy van ez, vehetsz talicskát anyag szállításra, meg vehetsz kamiont is.
ez esetben a kravmaga egy kur.va drága talicska, aminek egyébként hiányzik a kereke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!