Nagyon rossz a mechanikus futòpad?
Figyelt kérdés
Most olvastam utàna és kicsit elvették a kedvem tõle... pedig már örültem hogy lehet egy legalapabb futópadom ami elèrhetõ szàmomra. Nagyon szeretek futni és sokat de kint nincs rà lehetõsèg. Mennyire tennék kàrt mechanikus futópaddal, csak pénzkidobàs?? Köszi a véleményeket2012. jan. 29. 01:51
1/2 anonim válasza:
nem tudom a futás élményét mennyire adja vissza, de pontosan miért is olyan 'káros' ? erre én is kíváncsi lennék, de megelőlegezném, hogy ez valami fasság.
kivéve ha azt mondják, hogy veszélyesebb otthon futni mint utcán, mert a legtöbb baleset otthon éri az embert. ez mondjuk így igaz.
2/2 A kérdező kommentje:
Nem kàros legalàbbis arròl még nem hallottam. Hanem éppen ez az hogy nem adja vissza a futás élményèt...elméletileg nehéz rajta futni és az érdekelne tényleg ìgy van-e
2012. jan. 29. 11:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!