Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tudom hogy a kettlebell nem...

Tudom hogy a kettlebell nem az az izomépítős sport, de így lehet valami eredménye?

Figyelt kérdés

Az első és legfontosabb hogy vegan vagyok, kb. fél éve járok kettlebellre, ami most már talán meg is látszik, viszont szeretném még egy picit "nagyobb" lenni.

Kinéztem magamnak a Soy Pro-t a Scitec-től.

Mivel nem értek hozzá így lehet butaságnak fog hangzani amit kérdezek de:

Kettlebell, aktív élet, biciklizés, futás(jó időben) mellett nem fogok meghízni tőle?

Sajnos hajlamos vagyok a hízásra, viszont szeretnék egy kis izmot még. Nem akarok egy hegy lenni, de azért jó lenne fejlődni!

Kösz előre is a választ!

2012. jan. 27. 09:57
 1/7 A kérdező kommentje:
bocs, tudom a kettlebell nem sport hanem egy eszköz...
2012. jan. 27. 09:59
 2/7 anonim ***** válasza:

[link]

olvasd el , mivel te nem akarsz "hegy" lenni

a másik meg az , hogy vegán nem nagyon fog menni

2012. jan. 27. 10:01
 3/7 A kérdező kommentje:

Nem fog menni? 5 éve megy...

Valakinek aki esetleg más állásponton van, vagy esetleg úgy ért hozzá hogy ki is tudja fejteni?

2012. jan. 27. 11:22
 4/7 A kérdező kommentje:

Na tudod mit? Végigolvastam. A következőre jutottam:

1. Brad Pitt vegetáriánus

2. Rendkívül jók kajálok, igaz hogy nem viszek be minden nap elegendő fehérjét és ezt alá is írom(épp ezért volt a kérdés), de sokkal tisztább kajákat eszek mint sok húsevő!

3. K_rva keményen edzek, mivel az edzőnk egy-egy edzés során nagyjából a sz_rt is kiszedi belőlünk.

Azt hiszem ennyi talán elég is. Továbbra is várom a válaszokat! Köszönöm előre is!

2012. jan. 27. 11:36
 5/7 anonim ***** válasza:

brad pitt-et ne hasonlítsd magadhoz

lehetsz izmos így is , CSAK csirkemellből könnyebb lenne bevinni a napi fehérjeszükségletet , edzés után meg tejsavó fehérje ( tejet sem iszol?)

de egyszerűbb ha átolvasod ezt

[link]

itt minden le van írva részletesen :)

2012. jan. 27. 11:44
 6/7 anonim ***** válasza:

b.pitt nem jó példa.

50 éves ember,szóval már koránt sem az aki volt a harcosok klubjában,vagy a trójában.

de ha kell megkeresem neked a felkészülési étrendjét,ami sima fehérjére épülő szálkásító diéta volt.

uh csodák nincsenek.

2012. jan. 27. 17:53
 7/7 A kérdező kommentje:

Helló!

Akkor felejtsük el Brad Pittet, nem akarok olyan lenni mint Ő!

A lényeg hogy utánajártam itt gyk-n hogy nem igazán lehet hízni a fehérje poroktól, max. akkor ha mellette csak tespedek otthon. Na most nálam ez a veszély nem áll fenn!

Az eredeti kérdés viszont marad, ha szedek SoyPro-t(mivel ez növényi) KETTLEBELL előtt/után, akkor tudok esetleg magamra szedni még izmot?

Köszönöm előre is ha a kérdésre válaszoltok!

Jó hétvégét!

2012. jan. 28. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!