Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit egyek ennyi sport mellett?

Vámpiry kérdése:

Mit egyek ennyi sport mellett?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, heti 2szer kick-boxolok, heti 2szer röpizek és heti egyszer erősítő edzésem van. Kb napi két liter víz mindig megvan, délelőtt szendvicseket szoktam enni, ebédre mit egyek? Edzés után vacsizok, és kicsit később össze szoktam turmixolni fél liter tejet, egy banánt, és gyümölcsöket. Régen tojást is tettem bele, de félek nehogy szalmonellás legyen. Mi a véleményetek? Nem szeretnék fehérjéket szedni, de jó lenne vmi természetes izomnövelő módszer.
2012. jan. 26. 21:12
 1/9 dirtboy ***** válasza:
nyersen ne is idd a tojást,nem csak a szalmonella miatt.
2012. jan. 26. 21:14
 2/9 A kérdező kommentje:
és akk tojást egyáltalán ne? mert a főtt tojásban meg nincs annyi fehérje...
2012. jan. 26. 21:18
 3/9 anonim ***** válasza:
izomnövelő szer nincsen. se természetes, se természetellenes. tápanyagot tudsz adni az izmaidnak, úgy hívják, h fehérje. ha nem szeretnél fehérjeport fogyasztani (nem pedig szedni, szedni a kalmopirint szokták), akkor kajából kell fedezni a fehérjeszükségleted. estére ehetsz túrót, napközben pedig sok húst, ugyanannyi zöldséggel (zöldség a sav bázis egyensúly miatt). a csirkemell a legjobb, az a "legtisztább" hús. nameg a hal.a tojás is jó, de szigorúan csak sütve/főve.
2012. jan. 26. 21:19
 4/9 anonim ***** válasza:
igen. nyers tojást egyáltalán NE egyél.
 5/9 dirtboy ***** válasza:
már miért ne lenne annyi fehérje?
 6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ :):) hnaptól ki is próbálom :)
2012. jan. 26. 21:21
 7/9 anonim ***** válasza:
de annyi fehérje van benne, sőt a nyers tojásban lévővel ellentétben az még fel is tud szívódni :D
2012. jan. 26. 21:26
 8/9 anonim ***** válasza:
Meg nem leszel vitaminhiányos, mert a nyers tojásban lévő avidin enzim megköti a biotint( H-vitamin).
2012. jan. 26. 21:29
 9/9 anonim ***** válasza:
sárgaborsófőzeléket mákos gubával.
2012. jan. 26. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!