Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A kreatin-monohidrát okozhat...

Kempingbringas kérdése:

A kreatin-monohidrát okozhat -e libidó csökkenést?

Figyelt kérdés

2012. jan. 26. 22:33
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem.
2012. jan. 26. 22:38
 2/10 anonim ***** válasza:

marhahús okozhat..?

mert van benne kreatin.

2012. jan. 26. 22:55
 3/10 anonim ***** válasza:
nem
2012. jan. 26. 23:20
 4/10 anonim ***** válasza:
A marhahús igen, ha tökönvágnak 3kilóval lefagyasztva akkor garantáltan nem kettyintesz aznap.
2012. jan. 27. 00:00
 5/10 Zakathol ***** válasza:
Egy fél kilós bontatlan kreatinos doboz is pont ugyanilyen hatású lehet :D
2012. jan. 27. 09:53
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
egy csipetnyi kreatin is elveheti az életkedvét ha átvágom a torkát és beleszórom a sebbe. azért szerintem ő a javasolt fogyasztási mennyiség orális úton történő normális fogyasztására gondolt.
2012. jan. 27. 10:48
 7/10 anonim válasza:
Azt nem tudom, de az Evőgép nyelte, mint kacsa a nokedlit és évek óta olyan impotens, hogy már pisálni sem tud. Csak fosik. És mindene eltört, mert megpróbált felállni.
2012. jan. 29. 13:54
 8/10 anonim ***** válasza:

az a kisgyerek meg akit széterőszakoltak majd sza.rrá taposták a fejét, az virágot szedett mint atom.

akkor a virág szedés veszélyes?

2012. jan. 29. 14:50
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm az értelmesebb válaszokat.Csúnyán nem itt kell beszélni attól nem lesz valaki jó gyerek,főleg nem egy monitor mögé bújva.

Kúraszerű szedésre gondoltam,mert kipróbáltam és én a libidó csökkenését tapasztaltam,ezért inkább abba hagytam,de lehet csak a plussz erőtől lehajtottam magam.

2012. jan. 30. 15:25
 10/10 anonim ***** válasza:

nem tudom ki beszélt csúnyán, de engem még mindig aggaszt a virágszedés..

barátnőmnek szednék virágot a Budai Arborétumban, de kicsit még tartok tőle, valaki (említett példa) nagyon rosszul járt a virágszedéssel :/

és nem akarom az tapasztalni. lehet inkább hagyom. pedig kúraszerűen szednék virágot.

2012. jan. 30. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!