Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Igaz hogy csak minden 2. nap...

Igaz hogy csak minden 2. nap ajánlott gyúrni?

Figyelt kérdés
Hallottam hogy ha egymás után 2szer gyúrsz 1 héten akkor a 2. alkalommal nem tudsz erosíteni csak fogyni...
2012. jan. 24. 22:34
 1/5 Rezk0o ***** válasza:

Egy hétre elég 3 edzésnap, ha már vagy annyira pro, hogy osztott edzéstervet tudsz csinálni akkor egy héten egy izomcsoportot csak eccer dolgoztass meg de akkor szarásig.

Fogyni pedig aerob és kardiótól fogsz, így esetleg izmot vesztes és túledzés lesz a vége

2012. jan. 24. 22:40
 2/5 Rezk0o ***** válasza:
nagyon hülyén fogalmaztam, olvass utána builderen vagy más szakoldalon
2012. jan. 24. 22:41
 3/5 anonim ***** válasza:
igaz, de amit írtál f@szság. egy nap edzés, egy nap pihi.
2012. jan. 24. 23:14
 4/5 anonim ***** válasza:

Butaság. Ne halj meg ilyeneket. Én heti 5* járok edzeni, mert 5 napos bontású az edzéstervem. Bár, össze tudnám rakni 3 napra is, de utálok hosszú órákat a teremben tölteni és szerintem a vége felé már elég lagymatag a teljesítmény meg a kitartás is, ami a lényeg rovására megy.

Szóval, a hét 7 napjából hogyan tudnám megcsinálni azt, hogy csak minden második nap járjak, de lejussak 5*?:)

És ha pihi nap nélkül gyúrok végig akkor fogyni fogok?:) Azt a mindenit! Akkor ezentúl lehet egy napot sem hagyok ki, mert hát találok némi zsírt itt-ott, de diétázni lusta vagyok.

2012. jan. 25. 00:12
 5/5 anonim ***** válasza:
:D
2012. jan. 25. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!