Igaz hogy csak minden 2. nap ajánlott gyúrni?
Egy hétre elég 3 edzésnap, ha már vagy annyira pro, hogy osztott edzéstervet tudsz csinálni akkor egy héten egy izomcsoportot csak eccer dolgoztass meg de akkor szarásig.
Fogyni pedig aerob és kardiótól fogsz, így esetleg izmot vesztes és túledzés lesz a vége
Butaság. Ne halj meg ilyeneket. Én heti 5* járok edzeni, mert 5 napos bontású az edzéstervem. Bár, össze tudnám rakni 3 napra is, de utálok hosszú órákat a teremben tölteni és szerintem a vége felé már elég lagymatag a teljesítmény meg a kitartás is, ami a lényeg rovására megy.
Szóval, a hét 7 napjából hogyan tudnám megcsinálni azt, hogy csak minden második nap járjak, de lejussak 5*?:)
És ha pihi nap nélkül gyúrok végig akkor fogyni fogok?:) Azt a mindenit! Akkor ezentúl lehet egy napot sem hagyok ki, mert hát találok némi zsírt itt-ott, de diétázni lusta vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!