Ha elérem egyszer a kívánt szintet, akkor miként lehet azt megtartani?
Figyelt kérdés
Ha nem versenyszerűen űzöm a testépítést, csak úgy hobbiszinten, és mondjuk 4-5 év múlva elérek egy olyan szintet amivel már megelégszem. Akkor azt miként lehet megtartani? Tegyük fel addig edzem 4 napos edzéstervekkel, akkor ez miként változik majd meg ha nem akarom hogy elkezdjenek leépülni az izmaim. Gondolom amilyen maximális súlyt emelgetek még a növekedési fázisban, edzésnél érdemes azokkal a súlyokkal dolgozni, hogy az szervezetem úgy gondolja hogy a meglévő izomra szüksége van ha ilyen súlyokat emelgetek. De a sorozatok vagy ismétlések száma csökkenhet? Illetve a 4 napos edzésterv lecsökkenhet mondjuk akár heti 1-re is, viszont akkor egész testes edzést érdemesebb?2012. jan. 24. 20:27
1/4 dirtboy válasza:
a kaját folytatni kell az edzést lehet csökkenteni de nem gondolom hogy heti egyre.
egyébként nem hiszem hogy ez így be fog következni,aki elkezdi és eredményeket ér el az sosem lesz megelégedve magával és fejlődni akar mindig.
2/4 anonim válasza:
Ha rendesen végigedzel 5 évet akkor nem fogsz ilyeneken gondolkodni elhiheted nekem :)
Mert ez az életed részévé fog válni,és továbbra is fejlődni akarsz nem akarsz leállni,persze naturálként 5-10 év alatt eléri az ember a maximális izomtömegét,és ez után már inkább csak csiszolgatni lehet az ember fizikumát,hatalmas fejlődések már nincsenek.
3/4 A kérdező kommentje:
Az a helyzet hogy ez már az életem részévé vált, és néha idegesítő is hogy pl. nem indulok el most rögtön valahová mert egy fél óra múlva kajálnom kellene, hanem inkább utána indulok stb. :) De amúgy szeretem csinálni. Csak kíváncsi voltam hogy ha esetleg ez a helyzet állna fent majd később akkor hogy tudom a szintet tartani. De lehet hogy igazatok lesz és ha később is lesz rá lehetőségem akkor ugyanúgy lesz kedvem edzeni mint most :)
2012. jan. 24. 21:37
4/4 anonim válasza:
:D
kis naív... úgy fogod tartani, hogy jársz edzésre, aztán nem fejlődsz. Azt hiszed, mindig olyan könnyen fog menni ez, mint az első évben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!