Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Az ökölvívás jó önvédelemre?

Az ökölvívás jó önvédelemre?

Figyelt kérdés

2012. jan. 24. 17:15
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Nem kifejezetten önvédelmi.
2012. jan. 24. 17:38
 2/19 anonim ***** válasza:

egy gyakorlott ökölvívó ütése pusztító lehet.

de ez sz.art sem ér, ha közben felmetszik az egész alkarját.

önmagában nem jó, harcművészet mellé kiegészítésnek kiváló.

2012. jan. 24. 17:53
 3/19 A kérdező kommentje:
Nem kés ellen gondoltam,az orosz hadsereg ellen,hanem egy sima bunyóba max 2 átlagember ellen.
2012. jan. 24. 17:59
 4/19 anonim ***** válasza:

az átlag ember megfog és megerőszakol, utána a saját kitágult végbeleddel folyt meg, ha arra számítasz hogy a sima utcai bunyóba nem szoktak belehalni.

mert az átlag ember ezeket sejti, sőt küzdött is már utcán, és úgy tűnik te a gyakorlott erőszaktevőkhöz képest átlag alatti vagy, hogy a te szavaid szerint osztályozzak.

ez nem bántás, csak érdekes fogalma van az önvédelemről.

2012. jan. 24. 18:03
 5/19 anonim ***** válasza:
a box támadó sport , nem önvédelmi
2012. jan. 24. 18:16
 6/19 anonim ***** válasza:
:D végül is..
2012. jan. 24. 18:25
 7/19 A kérdező kommentje:
Volt már részem utcai harcban,többször is,több támadó ellen is és még itt vagyok :P
2012. jan. 24. 18:28
 8/19 anonim ***** válasza:

nekem is volt. meg sem mozdultam, és lényegében (léényegében) sértetlenül jöttem ki én is? és?

esetleg nem a jelentéktelen utolsó söpredéket tekintem fenyegetésnek, akik egy vérző karú 14 éves emós kislánytól is megijednek, hanem mondjuk 1-2 veszélyesebb embert.

2012. jan. 24. 18:32
 9/19 A kérdező kommentje:
mire gondolsz "veszélyesebb ember" alatt?
2012. jan. 24. 18:35
 10/19 anonim ***** válasza:

akik azzal a szándékkel kötnek beléd hogy le van sz.arva az életed, kirabolnak vagy megölnek csak úgy, mert ez nekik megfelel.

továbbá csináltak már hasonlót, nem ők az elsők akik ezt csinálják mert az erőszaknak története van. nem te vagy az első áldozatuk, és baromira tisztában vannak vele hogy akadnak az utcán kravmagások és boxolók, akik majd megpróbálnak védekezni, ha esélyük lenne.

a probléma, hogy vagy nem nagyon lesz esély, szerencsétlen kravmagásnak legalábbis semmi, és valljuk be, amint behúzódsz kettős fedezékbe, neked is csak elég határozottan kell lerántani az egyik karod és közben a vesédbe szúrni a pengét. és ezt bármelyik késelő tudja, de minden agresszív cigó sza.rjancsi is.

nem azért írok ám hogy az ökölvívást fikázzam, remélem ezt nem értitek félre, csak nem akarom hogy tévhitek legyenek az utcáról. nyilván ökölvívóként egy csomó embert le tudsz nyomni, sőt fegyver a kezed ezzel így is kell viselkedni, óvatosan. az ökölvívás az egyik legjobb küzdősport, tisztelem is, de aki ökölvívó többet tapasztalt már az életben, esetleg több gyakorló harca volt egyéb küzdősportolókkal, netán harcművészekkel, esetleg még késes gyakorló harca is volt, az tudja miről beszélek.

és te is tudod ám, ha egy kicsit elgondolkodsz milyen brutális a világ. eddz keményen, és menj le késharc edzésre, akkor tudni fogod miről írok, meg tanulsz is pluszba mást, ami érdekelni is fog szerintem.

2012. jan. 24. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!