Ha végeztem az edzéstervem aznapi részével akkor ne edzek tovább?
Szóval ha aznap végzek az előírt gyakorlatokkal, akkor fejezzem be aznapra vagy csinálhatom a holnapit esetleg mást?
Illetve ha van egy előírt gyakorlat és mondjuk 5 menetre van írva, szóval 5 × 10, de a 4.-nél baromira kifáradok már, akkor is erőltessem azt a maradék egyet vagy léphetek a következő gyakorlatra?
Ha 5 van előírva akkor szerintem mindenképp meg kell csinálni az 5. is és nem feladni, csak mert elfáradtál. Én mondjuk csak futok, de ha egyszer 4 ismétlés van írva, akkor nem fogom feladni a 3. ismétlésnél csak mert "elfáradtam". Legyen egy kis kitartásod, akaraterőd.
Ha több napra van bontva az edzésterved (ami jól ki van dolgozva ugye?), akkor szerintem a másnapit csak másnap csináld, hisz nem véletlenül van akkorra beütemezve, de ez csak tipp.
Ha az edzésterved több napra van bontva akkor szerinted mégis mit kéne csinálni? TÖBB NAP. Ha megcsinálnád mondjuk egy nap alatt az egészet, akkor az szerinted hány nap? 1...Az több? Nem...
B+ ennyi intelligencia legyen már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!