Tudnátok mondani légyszi önvédelmi tanfolyamo (ka) t Budapesten?
Kerestem én is, de mindenhol csak kung-fu vagy hasonló harcművészettel egybekötve volt, az meg annyira nem érdekel, csak a tanfolyam.
21/L
Köszi a válaszokat, igen, tény, hogy nem értek ezekhez.
Viszont még ez sem tiszta:
"Mert ez nem úgy működik, hogy jársz valahova fél évig és utána az életed hátralévő részében meg fogod magad tudni védeni."
Semmi sem ilyen. Mindent gyakorolni kell, csinálni, hogy ne felejts, ez esetben pedig, hogy jó kondiban tudj maradni. Ha nem használod pl. az angol tudásod, nagyon hamar kiszállnak a fejekből a szavak, nyelvtan, minden.
Meg:
"Az angoltudás nem igazán jó példa, ha ott hibázol legfeljebb kijavítanak, ha harci szituációban hibázol megerőszakolnak és megölnek nincs egy szinten a kettő." (Neutronlovag)
No igen, DE nem csak akkor "erőszakolnak és ölnek meg" ha hibázok, hanem akkor is, ha nem tudom megvédeni magam sehogy, mivel nem tanultam semmit. Nyilván nem keresi senki a balhét aki simán csak meg akarja védeni magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!