Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tudnátok mondani légyszi...

Tudnátok mondani légyszi önvédelmi tanfolyamo (ka) t Budapesten?

Figyelt kérdés

Kerestem én is, de mindenhol csak kung-fu vagy hasonló harcművészettel egybekötve volt, az meg annyira nem érdekel, csak a tanfolyam.

21/L

2012. jan. 23. 02:14
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, igen, tény, hogy nem értek ezekhez.

Viszont még ez sem tiszta:

"Mert ez nem úgy működik, hogy jársz valahova fél évig és utána az életed hátralévő részében meg fogod magad tudni védeni."

Semmi sem ilyen. Mindent gyakorolni kell, csinálni, hogy ne felejts, ez esetben pedig, hogy jó kondiban tudj maradni. Ha nem használod pl. az angol tudásod, nagyon hamar kiszállnak a fejekből a szavak, nyelvtan, minden.

Meg:

"Az angoltudás nem igazán jó példa, ha ott hibázol legfeljebb kijavítanak, ha harci szituációban hibázol megerőszakolnak és megölnek nincs egy szinten a kettő." (Neutronlovag)

No igen, DE nem csak akkor "erőszakolnak és ölnek meg" ha hibázok, hanem akkor is, ha nem tudom megvédeni magam sehogy, mivel nem tanultam semmit. Nyilván nem keresi senki a balhét aki simán csak meg akarja védeni magát.

2012. jan. 25. 22:17
 12/12 anonim ***** válasza:
menj el tanulni a Zöllei Zoltánhoz, vagy keress kali edzést. direkt női önvédelmet ne tanulj, mert lehet hogy butított a "gyengébbik nemnek". most az egy másik téma, hogy nőket inkább lefogják, ezért másra kell készülni mint férfiaknak, de ez egy olyan dolog ami hülyeség. én is ugyan úgy gyakorlok fogásból gyilkolni, mint egy nőnek is meg kell tanulnia :D
2012. jan. 25. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!