Mit sportoljak? 15 éves szegedi fiú vagyok. Mi az a sport aminek havi költsége nem kerül 100 000 Ft, -ba, hanem valami szerényebb összeg. Meg ami jól át is mozgatna. Jah és a foci nem érdekel!
Figyelt kérdés
2009. máj. 27. 20:33
1/13 anonim válasza:
valami harcművészet vagy közdősport esetleg?
és ha nem jársz minden nap, és hobbi szinten csinálod a lovaglás sem kifizethetetlen, és jól megmozgat...legutóbb mikor néhány éves kihagyással megint lóra ültem 40 perc elég volt 3 napi izomlázhoz...
3/13 anonim válasza:
esetleg társastánc?
Kosárlabda a szeviépnek rohadt jó csapatai vannak
4/13 anonim válasza:
Esetleg az előttem felsoroltak mögé tenném még a kézi labdát.
Nem egy nagy összeg, azon kívül rendkívül mozgásigényes, ha rendesen játszol és az edző nemcsak +1 szurkoló ként tekint rád :)
Én nagyon tudom ajánlani, amelett meg egész jók vagyunk benne.
De ha az sem ''érdekel'' akkor még az vizilabda vagy öttusa.
Ha eggyik se, akkor te nem sportolni akarsz.
5/13 anonim válasza:
Úszás, gyúrás, olcsóbb küzdősport, valamilyen box klub.
6/13 anonim válasza:
Visszakérdezek, mi az a sport, a technikai sportok kivételével, amelyik hobbi szinten többe kerül mint havi 20ezer forint? Mert az már lehúzás téma akkor.
7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkitől!! :) Azt hiszem már meg is van mit akarok sportolni :)
2009. máj. 28. 13:22
8/13 anonim válasza:
mi mellett döntöttél? sok sikert:D am én vmilyen küzdősportot javasoltam volna vagy az úszást:)
9/13 anonim válasza:
Járj kajakozni a szegedi klubba.Én is kajakozok szerintem jó.
10/13 anonim válasza:
mégis meik sport kerül havi 100ezer-be??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!