Kondizás mindenféle por, szer, vitamin nélkül hatásos lehet?
Szóval lejárok heti 4X kondiba
Nincs pénzem ilyen kiegészítőkre
Enni azt szoktam sokat,viszonylag rendszertelenül ami épp van...
De mindig van valami... :)
Keményen edzek alkalmanként másfél órát:)
Elég szálkás erős izmos vagyok...
Lent a kondiba a fiatalok 99%-a szed valamit :)
Szerintetek ha én nem szedek akkor is fogok szépen fejlődni és vastagodni csak lassabban ?
/edzés után dobj be egy banánt (jó szénh. forrás edzés után)/
nem kötekedni karok csak szólok hogy nem,nem jó ch forrás ugyan is fruktózra nincs szüksége annak aki kondizik, a banán ch tartalma pedig fuktóz.
egyébként ásványi anyagokat vissza tölteni arra jó,ilyen szempontból fogyasztható.
"És neked mi a faszt fáj, hogy nincs pénze kiegekre, csak kondi bérletre ?"
nekem aztán nem fáj, mert totál lesz@rom veled együtt b@romarcú, ő beszél f@szságokat és akar olyat amit nem lehet
"amiket nem lehet"
Nem lehet bemenni a kondi terembe és kiegészítők nélkül edzeni? Igazad van én vagy a "b.romarcú".
Nem ártana kicsit szocializálni magad, mert eléggé vállalhatatlan a stílusod.
Kérdező,szálkásabb testalkat vagy,nagyobb szeretnél lenni izomtömegben.kell neked egy jó tömegelő étrend,és nem kell költened tápkiegre,ennyi.nem kell ezt túl bonyolítani.
"Lent a kondiba a fiatalok 99%-a szed valamit :)"
És akkor mi van?
"Szerintetek ha én nem szedek akkor is fogok szépen fejlődni és vastagodni csak lassabban ?"
Ha jó a kajád,akkor te is szépen fogsz fejlődni igen.de írták,hogy az idő a lényeg,tehát legyél kitartó,és türelmes.aki nagyobb darab az se 2 hónap alatt lett az.ja,és én soknak tartom a heti 4 edzést.3 elég.
30/F
mark86
Mit csinálsz a kínaiba kérdező???
mark86
Az ott elköltött pénzből vitamin és tejsavó is kijön egy hónapra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!