Melyik proteint?
Figyelt kérdés
vagy
Tudom hogy a tejsavó elvileg mert jobban hasznosul, de az áruk szinte ugyan az azért kérdem.
2012. jan. 20. 19:12
21/36 anonim válasza:
link?
egyébként meg szerinted mekkora különbség van egy izolátum-koncentátum és egy sima koncentrátum között?
oké hogy jobb amino profil , de ennyiért már sima izolátumot is tudna venni
22/36 anonim válasza:
11ért normális izolátumot? Annak fényében, hogy shop.buildert linkelgeted erős kijelentés.
23/36 anonim válasza:
24/36 anonim válasza:
jól gondolod, de te is betudod csak tájékozódni kell
25/36 dirtboy válasza:
én azt az izolátumot 24 400ért tudom.
26/36 anonim válasza:
de én a 2,27es vpx-el próbáltam a kereten belül maradni, és jóval olcsóbban kínáltam egy sokkal jobb alternatívát, de ha izolátum akkor ott van builderen akciósan az iso sensation
27/36 anonim válasza:
hát azért már az bőven a kereten kívül van , mivel az mhn 3kgos nem 2,2-es , persze hogy jobb a vpx , de annyiért amennyiért ő akar fehérjét venni sokkal jobban megéri az mhn , mint például a simple whey
28/36 anonim válasza:
13ért akart venni simple wheyt aminek a fehérje tartalma ugyan annyi mint a 11ezres vpxnek, ami ráadásul jobb összetételű, az mhn-t meg inkább hagyjuk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!