Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Melyik kreatin táplálék...

Melyik kreatin táplálék kiegészítő a legjobb erő növelésére küzdősport mellé? (MMA) +heti 1x kondi

Figyelt kérdés
2012. jan. 20. 16:36
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

hát ja.

a citrulline nem durrant,hanem kitolja a fáradást a savasodást,ad egy kis energiát,de nem pörget,mint egy zsírégető.

ezért ideális kieg küzdősporthoz.

legalábbis én még nem hallottam testépítőtől,hogy próbálta,vagy szedte volna.

16 évesen meg teljesen felesleges.

ennyi idősen edzés után igyál egy fehérjét szedj vmi mutivitamint és kajálj rendesen.

2012. jan. 20. 21:17
 22/36 anonim ***** válasza:
nem kell ide minden lószar, rendesen ki kéne dolgozni a pozíciókat, meg a submissionokat, aztán akkor nem fáradna el a kezed...
2012. jan. 20. 21:18
 23/36 dirtboy ***** válasza:
pedig a muscular development újság is meg a bodybuilder is azt írja hogy bedurranást fokozza.
2012. jan. 20. 21:24
 24/36 anonim ***** válasza:

A citrulin-maláttól használatától várható előnyös hatások

Növeli a teljesítményt!

Fokozza az aerob energia termelést!

Kitolja a fáradtság bekövetkeztét!

Gyorsítja a regenerációt!

Elősegíti a bedurranást!

builderről idézet

2012. jan. 20. 21:34
 25/36 A kérdező kommentje:
Kicsit megosztottak a vélemények. Akkor hogyislegyen?:D
2012. jan. 20. 21:38
 26/36 dirtboy ***** válasza:

és akkor most mi is van?

ahonnan linkelted ezek szerint ott is azt írja hogy elősegíti a bedurranást akkor nem értem hogy miben nem értünk egyet.

mint írta a kérdező be szokott így is durrani a karja, ha most még szedi a malátot akkor meg pláne hogy befog.

2012. jan. 20. 21:40
 27/36 anonim ***** válasza:
kitolja a fáradtság érzetet, gyorsítja a regenerációt és elősegíti a bedurranást, ha szedtél normális citrulin tartalmű edzés előtti kieget akkor tudod, hogy durransz durransz, de nyomod megállás nélkül, rövidebb pihenőkkel mint egy gép
2012. jan. 20. 21:43
 28/36 A kérdező kommentje:

Az elsődleges dolog h nelegyen káros hatása a készítmények.

Ha meg tényleg nehéz dönteni kipróbálom a kreatint egy két hónapig utána szünet 1 hónap kb és kipróbálom a citrulline-t. meg azabaj h tényleg h az edzés első szakasza erőnlét (kettlebell, köredzések) És naptó függően grappling (12x 3 perc szokott lenni álltalába 1,5 perces szünetekkel.) és ott fogyok el...mert durranok és nembarja az alkarom...levegő meg minden van, csak az alkarom bedurran és olyan mint a tégla és alig bírok fogni utána 5-10 percig...

2012. jan. 20. 21:49
 29/36 dirtboy ***** válasza:

kifejezetten malátot még nem használtam csak malát tartalmú kieget ami nem ugyanaz.

azt vágom én is hogy elősegíti a gyorsabb regenerálódást meg kitolja a váradságot ez mind oké de itt MMA ról van szó.

az MMA nem az én világom,súylzós edzésnél persze hogy hasznos a malát de MMA-nál már ebben nem vagyok annyira biztos.

szerintem maradjunk annyiban hogy puding próbája az evés,ki kell próbálni hogy jó lesz e vagy sem.

ha nem akkor a maradékot el kell passzolni valakinek,nagy veszteség nem származik belőle végeredményben ha netán nem lenne mégsem jó,ha meg jó akkor ugye nincs is baj.

2012. jan. 20. 21:52
 30/36 dirtboy ***** válasza:
nincs káros hatása a malátnak.
2012. jan. 20. 21:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!