Melyik kreatin táplálék kiegészítő a legjobb erő növelésére küzdősport mellé? (MMA) +heti 1x kondi
Figyelt kérdés
2012. jan. 20. 16:36
11/36 A kérdező kommentje:
ez a citrulline malate-t szedhetem 16 évesen?
2012. jan. 20. 20:05
12/36 dirtboy válasza:
szedheted de én nem ajánlanék olyat amitől bedurransz,az inkább kondizásnál jó,MMA ban szerintem hátráltatna ha be lennél durranva.
13/36 A kérdező kommentje:
Pontosan mikor földharcra kerül a sor hamar bepukkan az alkarom egy hosszabb grappling után...
2012. jan. 20. 20:23
14/36 A kérdező kommentje:
Végülis akkor a kreatin monohidrát lenne a legjobb választás küzdősport mellé?
2012. jan. 20. 20:24
15/36 dirtboy válasza:
szerintem igen,nem tudok jobbat ami úgy fejti ki a hatását hogy ne durrantana be keményen.
16/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségedet !
2012. jan. 20. 20:38
17/36 anonim válasza:
citrulin pedig jó, gaspari superpump max vagy musclepharm assault edzés előtt, közben meg size on maximum performance edzés után meg muclepharm recon, ezzel a kombóval garantáltan állat leszel
18/36 dirtboy válasza:
G'sback én ugyan nem MMA zok de biztos hogy jó neki ha bedurran?
már csak abból kiindulva hogy én pl.lassulok ha be vagyok durranva,gondolom a sebesség számít az MMA ban.
19/36 A kérdező kommentje:
nagyon nem jó ha bevagy durranva pláne ha földön megy a harc..
2012. jan. 20. 21:00
20/36 anonim válasza:
citrulin nem = a bedurranással
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!