Kreatin Creatort szeretnék vásárolni de nemvagyok otthon ebben a témában. Küzdő sport mellé szedném de az a bökkenő h 16 éves vagyok. Lehet belőle bármilyen bajom esetleg mellékhatása van?
Figyelt kérdés
Étrendem van mellé és hétvégén kondizok. 16 éves 178 cm 73 kg vagyok.2012. jan. 15. 11:13
1/14 anonim válasza:
a kreatinban az a jó, hogy hoz erőt. tanulmányok alapján releváns értékkel segít növelni az izommunkát, izom feszülést. izom állóképességre nem emlékszem van-e hatása. lehet hogy igen.
ha testet építenél, akkor bele kellene mélyedni a témába, így elég csak a fogyasztási mennyiséget megkérdezned.
2/14 dirtboy válasza:
nem lesz bajod de ne cretort vegyél mert az szar,vegyél mondohidrátot azzal sokkal jobban jársz.
3/14 dag válasza:
Mi a tosz ez a Creator mánia??? Vegyél sima creatin monohidrátott, sokkal jobban jársz vele!
4/14 A kérdező kommentje:
Mint emlitettem nemv vagyok itthon ezekben a dolgokban. :-\ esetleg tudnatok segiteni hogy küzdősport mellé mit ajanlott szedni?
2012. jan. 15. 18:11
5/14 dirtboy válasza:
kreatinok közül a monohidrátot érdemes.
500g 3600ft.
biotech 100% creatin monohidrate
6/14 A kérdező kommentje:
Olvastam hogy valami nitrox jobb mint a kreatin ez igaz?
2012. jan. 15. 18:47
8/14 dirtboy válasza:
de most olyan cuccost keresel mai kondihoz is jó meg küzdősport hoz is???
az NO az csak kondihoz jó,de kevesebb tömeget hozhat mintegy kreatin viszont nagyobb erőt viszont rövidebb ideig.
9/14 A kérdező kommentje:
MMA-zom és a kondi heti 1x megy kiegészítésként
2012. jan. 15. 19:02
10/14 dirtboy válasza:
akkor inkább kreatin,MMA hoz nem jó az NO fokozó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!