Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kocka has jól áll a lányoknak...

Kocka has jól áll a lányoknak is? (bővebben lent! )

Figyelt kérdés

Mostanában elkezdtem edzeni itthon egyenlőre 200 fekvőtámaszt,200 felülést,30 perc szobabiciklizést, csináltam,meg ilyen karkörzést,láb emeléseket.Mit csináljak még,hogy feszesebb legyen a fenekem,és izmos legyek,és kockás legyen a hasam?

14/L

2012. jan. 20. 16:13
 1/4 dirtboy ***** válasza:
2012. jan. 20. 16:16
 2/4 anonim válasza:
Nekem nem tetszik.
2012. jan. 20. 16:18
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik.

De a főkérdésnek meg a kifejtésnek mi köze van egymáshoz? Ha te eldöntötted, hogy kockahasat akarsz, hát legyen, vagy ha itt meghatározott számú ember azt mondja, hogy neki nem tetszik, akkor meggondolod magad?

2012. jan. 20. 16:30
 4/4 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem tetszik..az igaz hogy lány vagyok,de soha sem szeretnék kockahasat.Beszélgettünk már mi is ilyenekről baráti körben,de a fiúknak sem nagyon jött be,ahogy a párom is ezen a véleményen van.:))
2012. febr. 9. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!