Kocka has jól áll a lányoknak is? (bővebben lent! )
Figyelt kérdés
Mostanában elkezdtem edzeni itthon egyenlőre 200 fekvőtámaszt,200 felülést,30 perc szobabiciklizést, csináltam,meg ilyen karkörzést,láb emeléseket.Mit csináljak még,hogy feszesebb legyen a fenekem,és izmos legyek,és kockás legyen a hasam?
14/L
2012. jan. 20. 16:13
3/4 anonim válasza:
Nekem tetszik.
De a főkérdésnek meg a kifejtésnek mi köze van egymáshoz? Ha te eldöntötted, hogy kockahasat akarsz, hát legyen, vagy ha itt meghatározott számú ember azt mondja, hogy neki nem tetszik, akkor meggondolod magad?
4/4 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem tetszik..az igaz hogy lány vagyok,de soha sem szeretnék kockahasat.Beszélgettünk már mi is ilyenekről baráti körben,de a fiúknak sem nagyon jött be,ahogy a párom is ezen a véleményen van.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!