Cre-ATP + Power Protein? Lent részletesebben!
a fehérjével nem kell szünetet tarts:)
a crea atp-t meg felejtsd el ! sz-ar , nem más mint foszfát , ami köztudottan szarabb mint a monohidrate , inkább vegyél sima monohidrátot , sokkal jobban jársz
a power protein mellé meg csapnék még dextrózt is
Cre-ATP helyett ha monohydrát,akkor kérlek megnéznéd a következő linkem:
Most árban elég korrekt,hiszen + ajándékba 300gram!
Sajnos anyagilag nem álok a legjobban,ezért próbálom az olcsóbb,de minőségben egy közép osztályt megtalálni,ha esetleg ettől tudnál jobb ár érték arányt azt megköszönném!
Na igen ezt én is néztem,de árban körül belül ugyan annyi,mert az is alapjábavéve 500gramm,de ajándékba adnak most hozzá 300 grammot és már 800grammos kiszerelés.
eredeti tervem szerint ez 3-4 hónapra 20ezerben ki jött volna,így sajnos úgy látom emelkedni fog árban ...
Esetleg nem tudnál ajánlani jobb párosítást? tömegnövelést szeretnék.
Jelenleg 183cm és 83,7 kiló vagyok.
Mind a két creatint néztem,monohydrátban elég jó árban van nem olyan rossz minőséggel,és kicsit utánna jártam a Cre-ATP-nek is és inkább mondjuk úgy,hogy jó reklámja van,de kevésbé olyan jó mint aminek hírdetik. :))
A Power protein szerintem elég jó,árban és minőségben elég jó értéke van,az íze nem a legjobb és nehezebben is oldódik mint a többi,de szerintem ez a legkevesebb,vélemény?
Valamint olyan kérdésem lenne,hogy ajánlották a protein mellé vegyek inkább L-glutamint creatin helyett ... vélemény? vagy tudnátok jobb megoldást?
GreenTea
Nincs semmi gond a PP-vel. Az íze nem a legjobb, oldódásra se tökéletes, de fel lehet rázni úgy hogy ne csomósodjon.
Szerintem maradj a monohidrátnál, a glutamin ráér. Ha veszel is glutamint, akkor találsz 6-7ezer között kilósat, na abban ugyanaz van mint a bioteches és sciteces dobozban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!