Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit érdemesebb szedni?

Mit érdemesebb szedni?

Figyelt kérdés
100% kreatin monohydrate kúra után bcaa aminosav szedéséhez hypermass 5000-t vagy powerproteint ? (rá 3-4 hétre újabb kúrába kezdek)
2012. jan. 16. 18:45
1 2
 1/11 dirtboy ***** válasza:

jó sok pénzed van ha van kes BCAA-ra

ha van kes BCAA-ra akkor ne hogy már hypermass 5000 vagy szar power vegyél.

tejsavót meg vitargot igyál edzés után.

milyen hosszú volt a kúra?

2012. jan. 16. 18:49
 2/11 A kérdező kommentje:
Az a bajhogy csak arra akarok konkrétan költeni ennyit mivel BCAA nincs több ezer fajta és minöség igy gondoltam arra költök többet..:/ 1 hét feltöltés volt 11 hét szintentartás.
2012. jan. 16. 20:28
 3/11 dirtboy ***** válasza:

esküszöm nem vagy normális :)

12hetes kúra,hát beszarok rögtön.

töltés 5nap alatt meg van

egy kreatin kúra 6-7 hetes max,aztán szünet

nem pedig 12hét

BCAA igen,az egyminőség főleg ha ízesítetlent veszel de teljesen felesleges ha nem vagy profi és az étrended pedig nem tökéletes,amit kétlek hogy tokéletes lenne.

így nincs értelme a BCAA-nak.

2012. jan. 16. 20:37
 4/11 A kérdező kommentje:
BCAA-t azért szeretnék hogy a kúra után nelegyen izomveszteség, oké hogy étrend ha jó nemlesz meg stb... Csak mivel tudom hogy hypermassban is van valamennyi kreatin nemtudom BCAA szedése közben mi érné meg sima fehérje vg esetleg tömegnövelő..
2012. jan. 16. 20:43
 5/11 dirtboy ***** válasza:

BCAA szedése közben?

kicsit túl becsülöd azt a BCAAt úgy érzem.

az is csak aminosav annyi hogy az aminosavak királya az a 3 amino amiből áll.

ha szar az étrended a BCAA sem fog megvédeni az izomveszteségtől.

kreatinkor is meg bármikor mehet a BCAA ha gazdag vagy.

protein is tartalmaz BCAA aminos savakat ha nem úgy van ráírva hogy BCAA akkor úgy lesz hogy izoleucin,leucin,valin.

az hogy protein kell vagy tömegnövelő az étrend donti el.

én a protein és dextróz kombót szeretem edzés után.

edzés után proteinből is gyors felszívódású kell azaz tejsavó,az a legjobb.

hiába csinálod a kreatin kúrákat ha utána szar az étkezésed,nem fogsz vele elérni semmit.

azért remélem kúra alatt tökéletes az étkezés és nem csak felszedsz pár kiló vizet aztán izomépítés nélkül véget ér a kúra és kezded majd előröl mert annak nincs értelme.

2012. jan. 16. 20:53
 6/11 A kérdező kommentje:
Az a bajhogy anyagilag nemvagyunk annyira tehetősek hogy pl minden nap xy g csirkemellet megegyek..:/ Pl. suliból hazaérek lemegyek edzeni igy főtt kaját csak 5 óra körül eszekedzés után suliba meg a szendvicsek.. edzés elött kreatin éhgyomorra igy edzés elött nemtudok enni .. napi 3 étkezésem van + a szendvicsek suliba , mivel ötletem sincs mi az ami szendvicsben elvihető suliba és még értékes is...
2012. jan. 16. 21:04
 7/11 dirtboy ***** válasza:
hát ebből nem lesz így fejlődés de majd meglátod erre te is rájössz idővel.
2012. jan. 16. 21:08
 8/11 A kérdező kommentje:
Akkor mégis mit lehet enni amiből még azért" olcsón" kilehet jönni?:/
2012. jan. 16. 21:09
 9/11 dirtboy ***** válasza:

vannak úgy nevezett csóró minta tömegnövelő étrendek étrendek neten,meg kéne keresned.

a lényeg hogy ossze jojon napi 2g/tskg protein és embertől függően 4-5 vagy 6g/tskg szénhidrát.

ez attól függ menyire vagy hízékony,ha nagyon akkor 4is elég lehet,én azt mondom indulj 5ről.

kellenek rostok,vitaminok,és kis telítetlen zsírsav.

ha ezek megvannak csak az után jöhetne a kreatin kúra.

a kreatin a kőműves,ezek pedig a téglák amivel építkezhet a kőműves.

ha nem viszel téglát a kőművesnek nem tud mivel építkezni.

azaz bevizesedsz kicsit aztán nem tudod kihasználni a kreatin víz megkötő előnyét.

edzés utánra mint írtam kell gyors felszívódású ch,erre a dextrózt ajánlom.

2kiló 990ft.

edzés után mehet belőle maximum 1g/tskg.

ez azért kell mert vissza tölti a kiürült glikogénraktárakt /ha nem vinnél be ch-t akkor ezt a glikogént töltést a tested a bevitt proteinből tenné meg ami a fejlődés rovására menne/.

továbbá hirtelen magas inzulinszintet csinál ami segíti a proteinek beépülését.

mivel írtad hogy nincs sok lóvéd ezért megteszi majd a power is edzés után meg nap folyamán.

nem valami jó protein nagy részt szója izolátum de kell a protein úgy hogy igyad.

ja és ne vegyél máskor BCAA-t,vegyél helyette is powert.

ha megiszol két powert az sokkal többet ér mint az a pár g elágazó láncú aminosav.

plusz a powerban is van adagjában

2200mg leucin

850mg izoleucin

1135mg valin

mivel hogy az aminosavak építik fel a fehérjéket.

2012. jan. 16. 21:25
 10/11 A kérdező kommentje:
Hát nagyonszépenköszönöm!:)
2012. jan. 16. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!