Zyzz miket szedett?
Én nem tudom ,hogy mi az igazság,de a hozzászólásokból látom azt,hogy akik azt írják ,hogy koxolt sokkal jobban értenek a testépítéshez így valószínüleg az igazsághoz is közelebb járhatnak, azonban nem szabad elfelejteni, hogy kivételes tehetségek mindig is léteztek. Azért mert én 10 éves futó múlttal nem tudok 10 mp-en belül futni százon sőt a szomszéd faluban sincs olyan aki tudna :D Még nem mondom ,hogy Usain Bolt földönkívüli és "elvileg" ő tényleg nem doppingol. Én azt mondom amíg nem bizonyítják az ellenkezőjét mindenkit megillet az ártatlnság védelme. Mondjuk a fotó az elég sokat elárul viszont nincs rajta az arca, viszont ez már több mint gyanús. A másik dolog,meg,hogy testépítésnél nem tiltott a dopping az már megint más kérdés ,hogy sportolók erre a legkényesebbek és hamarabb vallanák be,hogy melegek mint azt,hogy koxolnak...(Én Amstrongban is bíztam sőt attól még ,hogy koxolt óriási példaképem a mai napig)
Montez neked meg nem látom képed, viszont kíváncsi lennék rá. Sőt a véleményed is érdekelne pár dologgal kapcsolatosan ami ide off lenne : az e-mail címem ghunderassi@gmail.com , ha gondolod keress meg.
Írj privátot. Egyébként előző oldalon is van képem linkelve, de itt egy frissebb: [link]
Zyzz pedig durván koxolt, pár oldalon le is van írva a kúrája. Ez van.
Zyzz koxolt, aki ért is az edzéshez tudja, hogy ahogy ő kinézett és amennyi idő alatt, azt nem lehet csak étrendkiegészítőkkel elérni. A bátyját nemsokkal Zyzz halála után, kox birtoklásért letartóztatták.
Nem árt tudni, hogy akik koxot árulnak, azok használják is, mert illik tudni melyik termék mire jó, termékismeret... Ez az életben másnál is mindig így megy ha eladó vagy, ismerned kell az árút amit eladsz. Ennyi.
Attól függetlenül, az életsztorija, amire ráhúztak egy csomó valótlan dolgot, valóban becsülendő. A példakép aki kox nélkül a semmiből felépít magának valamit, az álmát... Hollywoodi történet, a valóságtól azonban messze áll.
Végszóként még aki lefikázna...tudom nagyon jól hogy ha koxol valaki nem lesz jó teste, azért dolgozni is kell, sok munkája van neki a testében ami becsülendő. Tényleg érdemes mutogatni, hátha a mai elpunnyadt fiatalságot ösztönzi egy kis mozgásra. Respect neki azért a sok munkáért amit a kinézetébe fektetett.
" http://www.youtube.com/watch?v=o9QydE15TCQ Sok okos, hog a kox annyira ártalmas.... Hosszú távon igen, de rövid távon nem. Megnézitek ezt a kis videót és majd rá jösztök.."
Nézd már meg Kieran Kidder erőemelőt! Olyan leszel a koksztól! Egy nagy köcsög disznó!
Steve Michalik pedig a kisfilm óta meg is halt!!!
RIPZYZZ:
FOREVER MIRIN' BRAH!
És akkor mi van, hogyha szedett? melyik testépítő nem szed? A sok nyomorék azt hiszi, hogyha szteroidokat tolsz, akkor egy hét alatt ilyen leszel, mint Zyzz. hát nem!
/na zyzz ő nem koxol komolyan főleg nem egy propival/
hát az tuti hogy ő már nem koxol komolyan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!