Nekem te ne szövegelj. 26 éve edzek folyamatosan. Sokat el lehet érni tisztán, de azt a tömeget olyan szálkásan nem. Te elérted?? Nem. Akkor ne dumálj ökörséget. Koxolt mint állat.
2012. aug. 6. 21:53
22/46 RIPZyzz válasza:
Utánam szólónak üzenném: Látom érthetsz az edzéshez, na de mind1! Ahogy a válaszomból kiolvasható volt, minden tiszteletem Zyzz-é, egy jó példa a mai fiataloknak, csak úgy, mint pl. Lazar Angelov !
itt a videó linkje, ajánlom figyelmedbe az alábbi fényképet ( 4: 37-nél ):
De persze lehetsz annyira elfogult, hogy elhiszed, hogy vitamin injekció....
2012. aug. 13. 12:37
23/46 RIPZyzz válasza:
Ja és még annyi, hogy simlyshredded.com-on 2 éve olvastam a Zyzz interjút, már a halála előtt ismertem a nevét.... Ott elmondta az étrendjét, edzéstervét.... Lehet nem értek annyira az egészhez, de ellentmond egymásnak, hogy no sugar, no fast food, közben minden videón gyorsétteremben, vagy cukrászdában "feszít"... De ismétlem minden tiszteletem az övé, és egy kiváló útmutatás a mai fiataloknak.... ( koxot leszámítva... )
2012. aug. 13. 12:40
24/46 anonim válasza:
Hidrolizált tejsavó fehérje, Halolaj, Nagyon erős multivitamin csomag, Xtend BCAA aminosav, Cink, Magnézium, C-vitamin, Mesomorph vagy Jack3d energetizáló, Phenadrine és Inferno zsírégető. Forrás: [link]
És a nagyon okosok kedvéért ezek táplálék kiegészítők, nem kokszok.. a koksz az anabolikus szteroidok stb..
de szeretem mikor az otthon ülő kis f@aszok okoskodnak...
2012. szept. 2. 16:04
25/46 dirtboy válasza:
mint pl te
2012. szept. 2. 16:58
26/46 anonim válasza:
ma 16.04.: ezek valóban nem koxok, senki nem is mondja, de hogy ezektől te nem leszel közel sem olyan izmos, mint Zyzz az hótziher. Az csak cuccal jön össze. Ha meg nagy az arc, akkor fel lehet tenni képet, hogy te mekkora vagy tisztán! :)
2012. szept. 2. 17:59
27/46 Monely válasza:
Sziasztok!Ezen vitázni,h koxolt-e vagy sem? Meg kell mutatni Ti mit tudtok felmutatni!Sok irigy gyökér!A kis újáig sem érnek fel egyesek!Semmi kitartás nincs a mai fiatalokban,már ha meg kell mozdulni becsinálnak...vigyétek végig amit Ő!Minden tiszteletem az Övé,példaértékű a munkája,kitartása!Legalább Ő pasinak mondhatja magát!Lehet tükörbe nézni fiúkák!
2012. szept. 7. 20:54
28/46 anonim válasza:
Én is elismertem a munkáját és a formáját, de ez kox nélkül nem megy. Én naturál vagyok, nem vagyok olyan izmos, de itt egy friss kép rólam: [link]
Most ti jöttök.:)
2012. szept. 7. 21:18
29/46 Vranka Dániel válasza:
Ha már a sok okos azt hiszi hogy koxal könnyebb meg minden akkor nézzük csak meg, koxnál azért kicsit jobban oda kell figyelni mindenre mint naturálnál :).Gyorskajáldában feszített?ja mert amikor már elérte a célját akkor tehetett valami "engedményt" magának, ugyanugy mint a nyaralásán is tett egy párszor :)
2012. szept. 9. 08:48
30/46 anonim válasza:
Senki nem mondta, hogy kox mellett nem kell jól kajálni. De azért nem mindegy hogy a fehérjeszintézisedet megsokszorozza a cucc, így igen is kijelenthető, hogy könnyebb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!