Izomláz nagyon fájnak a kezeim alig tudom mózgatni és nem tudom be hajlitani. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2012. jan. 13. 20:51
1/7 anonim válasza:
Pihentesd, kend be sportkrémmel és vegyél egy rózsaszirmos, illóolajos, gyertyákkal körberakott forró fürdőt :D
Edzel amúgy lábra is?
3/7 A kérdező kommentje:
lábra nem
2012. jan. 13. 20:57
5/7 A kérdező kommentje:
mért szuper ??? hm.
2012. jan. 13. 21:21
6/7 dirtboy válasza:
azt ugye tudod hogy csak a nyomik meg a cigányok nem edzenek lábat?
mivel már meguntuk ezeknek a leírását ezért inkább már nem is reagálunk rá.
remélem érted.
7/7 anonim válasza:
szilvásbuktát mert azt szeretem! remélem érted a humort.
megbocsátásodért a sz.ar humorért, én leírom.
azért edzünk minden fő izomcsoportot, mert jelenleg komplett egész tested van (nem írtad hogy nincs lábad..) tehát idióta dolog azt kihagyni. más részt, kur.va nagy izomcsoportok vannak a lábadon, ne kérdezd miért de ezeknek az edzése segíteni fogja a többi izmod fejlődését is. ezek ilyen hormonális dolgok, tök mindegy, de csináld rendesen, ha már edzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!