Karatét, vagy judo-t még megéri elkezdeni 16 évesen?
Figyelt kérdés
És ha igen, a 2 közül melyiket inkább?
Azt tudni kell, hogy nem vagyok valami erős fizikumú, de persze nem is azért mennék, hogy versenyeken szerepeljek, csak érdekel a dolog.
2012. jan. 9. 18:01
1/4 anonim válasza:
szerintem ellehet nyugodtan
én karatézok edzőm 15 évesen kezdte és vb 3.
judovl azértnem szimpatizálok mert eleinte nem lennének siker élményeid benne legalábbis az első néhány edzésen / mert vannak benne ilyen fojtások stb és ha ott vagy hogy harcoltok akkor eleinte nem tudsz kijönni belőle/ ezért talán a karate jobb
de viszont az nem tuti hogy megtud védeni ha utcán földön vagy és ugy támadnak
2/4 anonim válasza:
Igen , mert egyébként utcán földön szokás harcolni ...az a gond csupán ,hogy legtöbb helyen Judónál beléd nevelik mint sport és hogy nem üt az ellenfél na most nagyot néz az ilyen ,ha egyszer megütik .
3/4 anonim válasza:
Igen,el lehet,nyogodtan,soha nem késő.És Karatét érdemes.Állóharcnak több értelme van.
4/4 anonim válasza:
Én is 16 évesen kezdtem karatézni és most 6 kyu-s vagyok, már készülök a kék övre és rendszeresen járok versenyekre. Sosem késő:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!