Milyen sportot lehet elkezdeni 20 éves fejjel?
Figyelt kérdés
Iskolás és gimis koromban sokat sportoltam, úsztam, kosaraztam, fociztam, de amióta fősulis vagyok, kezdek elhízni és ráadásul hiányzik is a sport. Nem érdekel a kondizás, meg közel hozzám nincs terem és otthonra nem tudok venni eszközöket. Ami érdekelne amerikai foci, labdarúgás, ilyen csapatsportok főleg, de mostanában megkedveltem a boxmeccseket is nézni és kipróbálnám. A lényeg, hogy nem profi szinten akarom csinálni, csak szórakozásból és azt sem akarom, hogy az legyen hogy nyugodtan el lehet kezdeni 20 évesen is és beraknak a kezdő 10-12 évesekhez.2012. jan. 9. 15:17
1/1 anonim válasza:
Elmehetsz bokszolni nyugodtan. Nem fognak azonnal agyonverni az első edzésen, egy ideig nem is sparringolhatsz. Ez az idő tőled függ.
Mellesleg 20 évesenmég profi szinten sem késő elkezdeni. Rocky Marciano is kb. ennyi idősen kezdte, és a mostani nagyváltósúlyú világbajnok, Sergio Martinez is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!