Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Minden tesi órán, annyira...

Minden tesi órán, annyira leizzadok, mint aki megfürdött, pedig nem hajtom túl magam! Miért van ez?

Figyelt kérdés
Egy 13-éves, jó súlyban lévő gyerek vagyok, és minden tesi órán, annyira leizzadok, mint aki megfürdött,pedig nem vagyok annyira kövér, mert akkor azt mondanám, hogy oké. De így... Miért lehet ez szerintetek? és Mit csináljak,hogy annyira ne izzadjak le?
2012. jan. 9. 13:15
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Csak leizzadok... Fáradni, nem nagyon fáradok el...
2012. jan. 9. 20:56
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy meg fog szűnni az erős izzadás, bár csökkenhet. Az általad leírtak alapján nem az a baj, hogy nem bírod a terhelést. Egyszerűen ilyen típus vagy.

De az is lehet, hogy valójában több az energiád és többet mozogsz, mint a többiek, csak nem veszed észre.

Vigyél magaddal egy kis törülközőt, hogy tesi óra után meg tudd törölni magad.

(Nálunk általánosban tesi után volt lehetőség, hogy lezuhanyozzunk, ez a legjobb, bár tudom, ez nem mindenhol lehetséges)

2012. jan. 9. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!