Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A lovaglás drága sport?

A lovaglás drága sport?

Figyelt kérdés
2009. máj. 24. 17:08
1 2 3 4
 11/32 anonim válasza:
100%

am. a kérdező nem azt kérdezte hogy drága-e a lótartás hanem drága-e a lovaglás. a kettő nem ugyanaz. el lehet menni lovardákba lovagolni én személy szerint 2500 Ft-ért járok 1 órára.

ez egy nagyon jó lovas oldal még lovardák is vannak benne: www.lovasok.hu

2009. dec. 7. 19:43
 12/32 anonim válasza:
100%
jó de ez egy ideiglenes megoldás..ha már olyan szinten tudsz lovagolni szükséged lesz egy saját lóra valószínűleg..stb
2010. jan. 1. 20:36
 13/32 anonim válasza:
Ha csak lovagolsz,tehát nincs lovad,nem is bérelsz lovat,az kb.2000Ft egy órás lovasoktatás.Persze ez minden lovardában változik,van,ahol még 3-4 ezret is elkérnek.Viszont ha bérelsz is lovat,az már drágább.Kb. 20-25 ezer forint egy havi bérlés...
2010. jan. 2. 13:27
 14/32 anonim válasza:
100%
az bezony! köss jó kapcsolatokat és akkor nem annyira =D
2010. jan. 6. 16:15
 15/32 anonim válasza:
100%
Nemm kell lovat vened se bérelned!!(Se örökbefogadnod)Csakelmész egy lovasfarmra és mondod hogy te még kezdő vagy és Szeretnél megtanulni lovagolni.Ahova én járok ott fél óra 1500 forint.De ha több mint 2 órát mész akkor kedveményes.(50%kedvezmén)Magyarul ha pl3 órát mész azért csak 4500FT-ot kell fizetned.
2010. febr. 8. 18:06
 16/32 anonim ***** válasza:
Szerintem sem túl drága! Ahova én járok, ha bérletet veszel akkor 1600 Forint egy óra. Nagyon jó a paci, pacik, és az oktatóbácsi is rendes. Te találtál már lovardát?
2010. febr. 10. 21:27
 17/32 anonim válasza:
én kezdőként 1800.-/alkalomba lovagoltam, aztán haladóként már 2200.-/alkalom. egy óra lovaglás egy héten vnn. :S
2010. febr. 12. 20:02
 18/32 anonim válasza:
én 3 éve lovaglok.1óra 2000ft a Nyergesi lovardában.Versenyek elég huzosak mert avn a dijlov.meg dijugr.és több szám minden szám 2500ft,+lószállitóbérlés stb.am itt a havi bértartás 35e.egész jó ár.
2010. márc. 17. 21:03
 19/32 anonim válasza:

A lovaglás nem dárga mert valahol már tudsz lovagolni 1000 ft/óraáért. Én 2500 ft-ért lovagolok.

De a lótartás az már elég költséges. Van 2 lovam. 11 éves Shagya arab herélt és egy 1 éves kanca csikóm. Én versenyzek a herélttel. Most nem rég vettünk kettes lószállítót az 2.000.000 ft volt. Akkor az oltások (lóinfulenza, tetanusz, veszettség, herpesz vírus + féregtelenítés). Akkor nekem külön van edző nyergem és verseny nyergem. Mivel militaryzok az azt jelenti, hogy van 2 díjlovas nyergem, 2 ugró nyergem, külön terepszakaszra 2 nyereg + 1 univerzális nyereg. És még ugyan ennyi nyerget veszek ha a csikóm belenől a versenyzéshez. Akkor szállításhoz kamásli, farokrépa védő. Fásli, ínvédő, bokavédő, pataharang. Kantárok (nagy kantár, angol kantár és mexikói kantár), nyeregalátétek, martingál, szügyelő. Akkor a tisztitó eszközök (szőrkefe, gumi vakaró, műanyag vakaró, gyökérkefe, patakaparó, tajtéklehuzó, szivacs. Akkor külön sampon a lovaknak. Takarók.

Meg hát a takarmány is . Meg egy lovaglófelszerelés sem olcsó. Kobak, lovaglónadrág, csizma, lovagló cipó, chaps, sarkantyú, zakó, versenying, kesztyű.

Persze ha csak lovagolni akarsz akkor elég egy kobak, lovaglónadrág és egy csizma vagy cipő.

2010. jún. 27. 12:26
 20/32 anonim válasza:
Igen az egyik legdrágább sport de megérii:)
2010. jún. 28. 13:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!