Most kezdtem el a kreatin kúrámat. Az a gáz, hogy napi 20g 4 felé osztva nagyon sok, mert hasmenésem lesz tőle. Ugye éhgyomorra kell beszedni, úgy meg főleg. Mit lehet csinálni, hogy rendesen végig tudjam csinálni a töltést?
ma 23:04 azaz clint
ezt az írásodat nem vágom,most itt saját magadról beszélsz másik személyben vagy hogy van ez?
igen,félig megfőzött zacskós levesek,jobb is lesz ha leiratkozol,ha tehetném én magam törölnélek innen,mégis kinek képzeled te magadról,hülye gyökér vagy.
játszanád itt a nagy testépítőt a nagy szakait.
nekem termem van én vagyok az isten mindenki hülye rajtam kívül itt csak zacskós levesek vannak.
menny a pi csába baz dmeg.
kevés vízzel veszed be, vagy túl érzékeny a gyomrod rá, vagy túl sokat tolsz be, ezek lehetnek a problémák amiért megy a hasad tőle. Beveheted 8X 2-3 grammban is a lényeg a feltöltés, de ez csak egy biztos pont, gyakran nem is töltenek fel belőle mégis hatásos tud lenni, pláne az első kúra. Az éhgyomros dolog meg reggelre vonatkozik, ha testépítő vagy logikus, hogy napi 6-8 kaja melett napközben nem lehet éhgyomnorra bevenni, csak max két-három órával az azelőtti kaja után. Ez egyáltalán nem probléma feltöltéskor hidd el.
clint voltam fingom sincs miért nem jelenik mér meg a nevem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!