Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Power Protein+ hasmenés?...

Power Protein+ hasmenés? Valaki tapasztalta még?

Figyelt kérdés
eléggé zavar ez a dolog, második vödörnél járok, vízzel szoktam inni ált napi 3x. Mit tanácsoltok? azon kívül h ne szedjem
2012. jan. 5. 16:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

mindegyik tejes. ha ezzel van a gond (szerintem ez elképzelhető) akkor nem biztos hogy jó lesz.

nincs mód próba adagok vételére? én miből is.. 100% whey proteinből kaptam két adagot, hát meg is volt az eredménye. egyszerre sok volt (go wc) nappal szétosztva nem volt gáz a 2. adag, na de ez neked nem jó mert kell az 1 adag edzés után.

2012. jan. 5. 21:17
 12/17 dirtboy ***** válasza:

power pro még nem kapható,nem sokára veszek belőle egy vödörrel kíváncsi vagyok rá

cytogen: akkor már inkább power pro

mpm: az tuti nagyon szójás,olyan mint a power kb.

2012. jan. 5. 21:36
 13/17 A kérdező kommentje:
próbáltam a 100% wpp és mindenki a powerre mondja h ihatatlan hát nekem az votl az anynira édes mindegyik, de attolnem volt semmi bajom, aztakartam volna venni csak eltántorított h abbol 2kg kb 13ezer forint ebből meg 11k 4kg bár lehet h aza 2kg többet hoz mint ez a 4...
2012. jan. 5. 22:26
 14/17 dirtboy ***** válasza:

és a full force simple whey? ahhoz mit szólsz, tejsavó koncentrátum

3kiló 11035ft

2012. jan. 5. 22:29
 15/17 anonim ***** válasza:
kétszer akarsz ugyanabba a szarba lépni? másrészt meg, ha gyenge az emésztésed, miért veszel vödörrel? veszel egy kis kiszerelést, kipróbálod, hogy bírod, aztán ráállsz egy olynra amit tolerálsz.
2012. jan. 6. 00:31
 16/17 anonim ***** válasza:
Azt sajnálom, hogy itt senkinek se jutott az az eszébe, hogy lehet túl sokat viszbe túl kevés vízbe... Nekem úgy állt helyre hogy kb 4dl tejbe kevertem 30 grammot. Napi 90 g fehérjét viszek be naponta 3 részben és így garantálom, hogy nem okoz hasmenést ( régen nekem is okozott)! Hacsak nem vagy allergiás.
2013. jún. 17. 06:32
 17/17 dirtboy ***** válasza:
tejet eleve kerülni kéne
2013. jún. 17. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!