Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Akik elkezdtek edzeni, a...

Akik elkezdtek edzeni, a testieken kívül miben változott meg?

Figyelt kérdés
Tehát úgy értem, hogy amikor már kezdtek látszani egyre jobban az izmok, esetleg már nagy változás is látszott, akkor lelkileg miben változott meg? Esetleg az életben sikeresebb lett-e, jobban tud-e kapcsolatot kialakítani, mennyire nőtt meg az önbizalma, és ehhez hasonlókra lennék kíváncsi.
2012. jan. 3. 15:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Van valamilyen anyagi vagy technikai feltétel, amit nem tudsz teljesíteni? Például pihenés, kaja?
2012. aug. 6. 08:35
 12/16 A kérdező kommentje:
Anyagi leginkább. Bár úgy megtudom oldani a kajálást, hogy 1 nap 200g csirkemellet megegyek. de ugye meg kéne vagy 400g-ot. Meg reggelre zabpehely, estére meg túró. De így nem egész az evés. A másik meg annyi, hogy konditerem messze van, túl igényes lenne eljárni, ezért magamnak alakítottam ki egy kondigépet meg egy fekpadot, és még van 1 kezes és 2 kezes súlyzó, így szinte mindent tudok csinálni. Az energiám és az akaraterőm szól közbe általában.
2012. aug. 6. 12:21
 13/16 anonim ***** válasza:

Ha anyagi probléma van, akkor véleményem szerint a minőségből érdemes alább adni. (A normális mennyiségű közepes minőségű kaja még mindig jobb, mintha minőségit ennél, de túl keveset a fejlődéshez.)

Például csirkemell helyett nézd végig az összes hús tápértékeit a tápérték táblázatokban, majd ezek árait nézd meg a hentesnél, és olcsóbb, de még tűrhető fehérjetartalmú húsokat egyél. Kiegészítőnek mehet egy kevés szójafehérje.

A következő tanácsomért nem leszek népszerű:

Ne edz lábra. A kaja nem elég a teljes testedhez. A szép testhez nem kellenek fatörzs vastagságú lábak (lásd tornászok, úszók, vízilabdázók). A lábizmok, farizmok nagyjából az izmaid felét teszik ki, a többihez már elég lesz az étel amit megeszel.

2012. aug. 6. 12:54
 14/16 A kérdező kommentje:
Így is vastagabb lábam van, szóval gondoltam rám hogy nem eddzek rá. De több helyen is olvastam, hogy úgy nem fejlődik rendesen az ember, ha nincs az egész teste megedzve. Szóval nem tudom mi a jó ötlet. De így ahogy leírtad, logikusnak látszik, de biztos meg lehet ezt is cáfolni.
2012. aug. 6. 13:19
 15/16 Sznofru ***** válasza:
Onbizalmat es magabiztossagot ad.
2012. aug. 6. 13:28
 16/16 anonim ***** válasza:

Mivel jelenleg korlátozott a táplálkozásod, egyébként sem tudnál rendesen fejlődni.

Természetesen nem akarlak rábeszélni semmire, csak felvetettem néhány lehetőséget.

2012. aug. 6. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!