Akik elkezdtek edzeni, a testieken kívül miben változott meg?
Nőtt az önbizalmam, amikor összehasonlítottam a néhány éves fotókat, észrevettem a hatalmas változást, nagyon jó érzés volt, bátrabban mentem el a strandra, vagy olyan helyre, ahol sokan láthatják a felsőtestem.
Másrészről megtanultam kitartónak lenni. A testéítésben ez nagyon fontos, de úgy érzem, az élet minden területén kitartó lettem, tovább küzdök egy-egy célomért, illetve sokkal jobban tudok összpontosítani a dolgokra.
13/f
4 hónapja amcsifocizok, nagyon sokat erősödtem azóta, és nőtt az önbizalmam, és mint már írták benőtt (valamennyire) a fejem lágya, mert megtanultam elismerni a hibáimat, és azóta jobban viselkedek...kitartóbb vagyok, de ha sokáig nincs edzés, elkezdek durvulni is... ;)
+
55 kiló körül kezdtem, nem voltam megelégedve magammal... most 61 kiló körül vagyok, de vékonyabb... (és erősebb)
Amikor először kezdtem edzeni, és fogalmam sem volt, hogy enni is máshogy kell, akkor egy újabb kudarc volt az életemben a többi mellé. Abbahagytam.
8 évvel később újra kezdtem, már jól ettem. Az izmosodás fontos eleme volt az önfejlesztésemnek, sok más elem mellett. Javította az önbizalmam, célokat ad, könnyebb az ismerkedés, nagyobb a tekintélyem.
Egyébként is szeretem a rendszerszerű életvitelt, így ez jól passzolt bele. A megfelelő táplálkozás és megfelelő pihenés követelménye miatt az életminőséget is javítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!