Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ez lehetséges? Rövid. Rövid....

Ez lehetséges? Rövid. Rövid. Rövid. Rövid. Rövid.

Figyelt kérdés
Nagyjából másfél-két hónapja csináltam a fegyencedzést, de a fekvőtámaszoknál elakadtam a 6. lépésnél (szűken, mikor a hüvelykujjak összeérnek) és közben még súlyzóztam is, de mivel ez nem ment már csak súlyzóztam, hogy majd erősödik a karom meg minden ami kell hozzá, aztán folytatom a súlyzózás mellett, viszont nem hízok, de ma próbáltam ezt a fekvőtámaszt és 5-öt megcsináltam, még bírtam volna de utána már inkább a súlyzózásra koncentráltam :D Lehetséges, hogy kilókban nem látszik meg, viszont kinézetre vagy erőre meg látszódhat?

2012. jan. 3. 00:42
 1/6 anonim ***** válasza:

"kilókban nem látszik meg, viszont kinézetre vagy erőre meg látszódhat?"

Ha a súlyod nem nőt akkor valószínűleg azért jobb a kinézeted,mert a testzsírszázalékod csökkent,az erő gyarapodás meg közvetlenül nem függ össze az izomgyarapodással.

Szóval lehetséges.

2012. jan. 3. 11:03
 2/6 A kérdező kommentje:
hát de ahhoz, hogy a testzsírszázalékom csökkenjen ahhoz meg fogynom kellett volna, nem?
2012. jan. 3. 22:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha másfél-két hónap alatt eljutottál a hatodik lépésig, nagyon elsietted, csak végigrohantál rajta. Ez az oka annak, hogy elakadtál. Nem véletlenül van leírva a könyvben a két példa, arra, aki rosszul, illetve jól csinálja. Minden lépésre legalább egy hónapot rá kell szánni. Igen, az elsőkre is. Egy hónapig kell idióta módon állni a fallal szemben, és nyomi a "fekvőket" állva. A Fegyencedzés pontosan meghatározott rendszer, amit követni kell, ha folyamatosan fejlődni akarsz. Bármilyen hülyeségnek tűnik ennyire lassúra venni a figurát, nem véletlenül van leírva. Ne akarj okosabb lenni ebben, mint az író!
2012. jan. 5. 13:30
 4/6 A kérdező kommentje:
nem akarok okosabb lenni, mint az író, kérdeztem már róla itt azt mondták lehet úgyis hogy pl. ha a húzódzkodást nem bírom akkor az első lépést de ha fekvőzni meg tudok akkor meg mehet a 6. közben. fekvőtámaszokat szabályosan csináltam sokáig másfél hónapot biztos rászántam, de nem volt nagy izomzatom.
2012. jan. 5. 13:41
 5/6 anonim ***** válasza:

Bocsáss meg, de ezek szerint mégis nagyon rossz tanácsokra hallgattál. A Fegyencedzésben majdnem egy teljes fejezet van szánva annak magyarázatára, miért nem szabad akár egy lépést kihagyni. Milliószor hangsúlyozza a könyv, hogy az úgy rossz, rossz és rossz, de ezek szerint mégis vannak és lesznek olyanok, aki csak felül akarják bírálni.

Olvasd el újra (vagy inkább csak olvasd el, mert nem vagyok róla meggyőződve, hogy már megtetted) a 11. fejezet "Tegyél erőt a bankba", "Aki ostobán csinálja" és "Aki okosan csinálja" részeit, majd kezd újra a gyakorlást! Meglátod, sikeresebb leszel!

Hajrá!

2012. jan. 5. 21:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Fegyencedzést rendesen!!! csak arra koncentrálj inkább, szélesedsz... és egyél sokat!! nagyon!!
2012. jan. 13. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!