Mit tegyek, hogy kockás legyen a hasizmom? (Mozgás és diéta kizárva! )
Szeretnék kockás hasat, de mozogni vagy diétázni nem vagyok hajlandó? Szerintetek mit csináljak?
Előre is köszönöm a tanácsokat!
hogy hány nap azt nem tudom,kb.12%-os testzsírtól már látszik a kocka.
heti 1kiló fogyás a reális érték.
a magas 3g/tskg protein bevitelre figyelj hogy ne sokat fogyj izomból.
szálkásító diétát nézz neten.
mellé aerob mozgás kell.
Jó rendben, szerintem holnap neki is látok!
Köszönöm a tanácsokat, meg a biztatást!
sziasztok!
Kedves Kérdező!
A diéta nem csak arról szól, hogy vizet iszol és fényt eszel. :D
Van egy ugrálóköteles edzésterv, nem annyira megerőltető, mint gondolnád. Ha nincs köteled, mindegy, csak imitáld a mozgást.
A diétára visszatérve, egyél fehérjetartalmú ételeket, ami ugye az izom építőeleme, viszont nem hízol tőle. De ne csak azt egyél! Változatosan és módjával kell táplálkozni. Az agyoncukrozott teát és a csokiöntetes sütiket felejtsd el egy időre.
Ezek nélkül kockahasat valóban csak rajzolni tudsz majd magadnak...
Üdv!
GreenTea
Ne foglalkozz azokkal, akik azt mondják, hogy mozognod meg diétáznod kell!
Egyszerűen csak egészségesen kell táplálkoznod. Ez nem is olyan megerőltető, mint gondolnád! Annyi az egész, hogy kiiktatod az étkezéseidből a fehérkenyeret és a cukrot. Ha mindez rendben van, akkor már csak egy kis plusz kell.
Vannak úgynevezett edzőcsomagok, amiknek az a hatása, hogy lényegében megspórolja neked az edzést. (persze ha edzel mellette akkor jobb a hatása, de elenyésző a különbség)
Az egyik legjobb edzőcsomag ez: [link]
Ha esetleg szeretnél vásárolni, akkor szólj nekem, mert nálam olcsóbban megkapod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!