Elkezdenék kondizni de egyenlőre csak kardiógépeket használnék. Milyen bemelegítés kell előtte?
Figyelt kérdés
20kg-tól akarnék megszabadulni úgyhogy nem biztos,hogy rögtön futni kezdek.Fokozatosságra gondoltam.De nem vagyok vele tisztában,hogy egy kicsit erősebb gyaloglás előtt milyen bemelegítő gyakorlatokat csináljak.Illetve ha ugy érzem,hogy birom akkor kipróbálnám a lépcsőzőgépet is.Mennyire érdemes elsőre terhelni magam?34/L2012. jan. 1. 19:36
1/5 dirtboy válasza:
gyaloglás előtt nem igazán kell bemelegíteni.
szálkásító étrended legyen,a mozgás tartson legalább 40-50 percig.
20kiló felesleggel egyébként lehet futni,az azért nem durva túlsúly.
2/5 A kérdező kommentje:
Igazad van én ugy érzem tudnék futni.Csak mindenhol a fokozatosságra van kiélezve minden.De ha futok gépen milyen legyen a bemelegítés?Elég pár perces gyaloglás?
2012. jan. 1. 19:43
3/5 dirtboy válasza:
csinálsz pár guggolást,nyújtást és kész,végül is csak futni fogsz más a futással melegít be.
olyan tempót válasz ki amivel minél tovább bírsz futni,ha úgy sem megy a 40 perc közben sétálsz aztán megint futsz.
idő kérdése és menni fog a 40-50 perc egyhuzamban.
4/5 anonim válasza:
20 kg felesleggel én a helyedben inkább bringáznék.
Van melled is... (és egy sportmelltartó sem képes csodákra)
(És 34L?? Nem inkább 34/N?)
5/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!!Utolsó! Igen Nő és pár gyerek:)
2012. jan. 1. 21:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!