Melyik jobb? egy walther cps vagy egy walther cp99 compact?
Amennyiben a cps alatt a cp99 sportot érted, attól függ, mire akarod használni!
A cps szoknyás lövedékekkel használható, ezért érezhetően pontosabb. Mivel a szán nem siklik hátra, nem rántja el kicsit sem a kezed, jobban tudsz vele célozni és kevesebb gázt eszik, mivel nem megy el feleslegesen a szán hátralökésére. 2 db 8 lövedék befogadóképességű tárat adnak hozzá, amit a kettényílló szán közepénél kell belehelyezni. Ez nem valami valósághű és kicsit illúzió romboló, viszont ilyen tárat könnyű és olcsó beszerezni, ezáltal ha megtöltesz mondjuk 5-6 tárat, "lövöldözés" közben elég azokat gyorsan kicserélgetni (kb. 5 másodperc). Továbbá a kar, ami a szán kettéugrását irányítja szintén nagy és nem túl valósághű, mert ugye a normál fegyveren ilyen nincs.
A cp 99 compact majdnem teljesen élethű, egyedül a vékony tár zavaró ebből a szempontból, amibe a 18 db bb sörétet rakod (Hátránya, hogy ha elromlik, vagy elveszted, esetleg szeretnél még egyet elég drágán lehet beszerezni, a cps-be való forgótárhoz képest az ára kb az ötszötöse.), de amúgy ezen kívűl ránézésre mondhatni összetéveszthető az eredeti fegyverrel. Azonban a bb-k alakja, röppájája miatt nem túl pontos. A szán hátrasiklása sok co2-őt megeszik és minimálisan ugyan, de meg is rántja a fegyvert. Hozzáteszem ez ugya célzás szempontjából rossz, érzésre, és a fém szán hátrasiklásakor keletkező hanghatás miatt sokat hozzáad a élményhez.
Összegezve, szerintem: ha lőlapra lőni, tehát pontlövészet céljából szeretnél választani a két tipus közül, akkor a cp99 sport, ha meg sörösdobozokra a kertben hobbibol, akkor cp99 compact(a hangulata miatt).
Ezen felül érdemes még megemlíteni, hogy amennyiben jól tudom, a cp99s-t az umarex, a cp99 compactot az eredeti fegyver gyártója a walther gyártja. Mind a kettő hivatalos replika, és szerintem megbízható márka.
Remélem még időben írtam és tudtam segíteni.
A végéről lemaradt, hogy hivatalos p99-es replika!
Valamiért a tipust kihagytam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!