Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Edzéshez mik a legjobb zeneszá...

Edzéshez mik a legjobb zeneszámok? Gyúráshoz, futáshoz, stb. miket hallgattok?

Figyelt kérdés
2011. dec. 23. 16:01
1 2 3
 12/24 cynic ***** válasza:

személyes kedvenceim (guglizz rá, f.szom se fog most youtubeon keresgélni):

Disturbed - Indestructible (a LEGJOBB!!!! ennél jobb "edzőzene" nincs!)

Disturbed - Ten Thousand Fists

Disturbed - Down with the Sickness (ja, a Disturbed vezeti a listát nálam :))

Godsmack - I Stand Alone

Burner - Five Pills (And A Bottle of Whiskey)

Fu Manchu - Evil Eye

Meshuggah - Closed Eye Visuals

Meshuggah - Pravus

Cannibal Corpse - Evisceration Plague

Cannibal Corpse - Stripped, Raped, Strangled (kedves számcímek mi?:D)

általában edzések előtt hallgatok zenét, edzés közben nem szoktam, ami kellemetlen, ugyanis én kibeb@szottul utálok a rihannya vagy a kéti perri legújabb slágerére guggolni/fekvenyomni/meg igazából bármit csinálni. nem bírom a rappet, ehhez képest kész felüdülés, amikor végre azt nyomnak a rádióban a sok hányadék popszám után...

2011. dec. 25. 19:38
 13/24 A kérdező kommentje:

azért nem válaszolok azonnal mert bár 16 vagyok mégsem nőttem össze a géppel meg a facebook-kal és napokig tudok létezni nélküle (fb-ot egy életen át tudnám mellőzni)

na de akkor ezt hagyjuk is

----

dubstepet én is nehezen tudok elképzeli edzéshez, de úgy tűnik van akinek ez a tökéletes...am...kelta folk-rockra tudnál pl-t írni? erről még nem is hallottam:s milyennek kell elképzelni?

a clubzene, house, techno nem állak közel hozzám, de tényleg vannak jók amiket el tudom képzelni edzésekre

részemről rap, hip-hop, rock...amik "motiválnak", ütősek, az ütemükkel adnak a hangulatomhoz

egy kis Three Days Grace, Sum 41, Metallica, 50 cent és még sokan mások. Vannak olyanok is akiket amúgy utálok vagy csak simán nem "hoznak lázba", hidegen hagynak, de van egy számuk ami bejön pl.: marilyn manson, nirvana

köszönöm az eddig kapott válaszokat és továbbra is várom őket, bármilyen típusúak is legyenek

2011. dec. 25. 19:39
 14/24 A kérdező kommentje:

" én kibeb@szottul utálok a rihannya vagy a kéti perri legújabb slágerére guggolni/fekvenyomni/meg igazából bármit csinálni"

teljesen egyetértek :)

2011. dec. 25. 19:40
 15/24 anonim ***** válasza:
én is borzalmasan utálom a popszarokat. egyszer edzés közben felcsendült a dzsásztinbíber, egy pillanatra azt hittem súlyzót, vizet, kulcsot meg mindent otthagyva rohanok ki...
2011. dec. 25. 19:45
 16/24 A kérdező kommentje:

:D

jó mondjuk biebert tényleg ne írjatok, meg sp-t és mizu-t se! köszönöm megértésetek ;P

amúgy(19:38)most így visszaolvasva tényleg kedves címek

2011. dec. 25. 19:54
 17/24 cynic ***** válasza:
100%

"én is borzalmasan utálom a popszarokat. egyszer edzés közben felcsendült a dzsásztinbíber, egy pillanatra azt hittem súlyzót, vizet, kulcsot meg mindent otthagyva rohanok ki.."

naugye.

én következő alkalommal valszeg pendrive-val fogok menni edzésre, oszt megfenyegetem a portás nőt, hogy vagy arról tesz be zenéket, vagy fejbevágom az egyik 20 kilós rúddal.

2011. dec. 25. 19:58
 18/24 A kérdező kommentje:

:D:D:D:D:D

oda akarok én is járni! :D

2011. dec. 25. 20:02
 19/24 cynic ***** válasza:
hja, pöppet motiváltabb lennél edzés közbe, mi?:D
2011. dec. 25. 20:14
 20/24 anonim ***** válasza:
hát aki megteheti... tőlem valószínű nem ijednének meg ennyire :D
2011. dec. 25. 20:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!