3 hónapja kezdtem el gyúrni.Idáig csak szimpla fehérjét szedtem,de sztem szednem kéne vmi komolyabb cuccot is,mivel elég soványka vagyok és az étrendem is elég hiányos.Mit javasoltok?Valami olyan kéne ami gyorsan felszívódik,mert ektomorf típusú srác vagyok :(
csirke és rizs amivel helyre teszed az étrendedet. utána van értelme gondolkodni plusz kiegészítésen.
2011. dec. 23. 11:57
2/16 anonim válasza:
Gondolom a tömegnövelés a célod. Akkor minden képen valami magas kalória tartalmú tömegnövelő készítményt javaslok és multi vitamint! Ne feledd ha a kajából nem viszed be a megfelelő szénhidrát fehérje forrást a tömegnövelő sem fog érni semmit!
Pár tömegnövelő amit javaslok:
Scitec Nutrition - Volumass 35
Gaspari Nutrition - Real Mass
DYMATIZE - MEGA GAINER
2011. dec. 23. 12:00
3/16 anonim válasza:
Leghatásosabb tömegnövelő az lenne, ha nem lennél idióta. Te nem ektomorf vagy hanem hülye.
G'sback te mindenhol osztod az észt ha nem tudsz normálisan válaszolni akkor ne írjál inkább olyan segfej vagy mint az a zsidó Drugs Bunny
2011. dec. 23. 12:19
6/16 anonim válasza:
mark86
Tipikus magyar vadparaszt fődbunkó zsidózó hozzászólást olvashattunk. Mi bajod a zsidókkal? Hogy viszik valamire??
(nem vagyok zsidó)
2011. dec. 23. 14:39
7/16 anonim válasza:
mark86
Kérdező,Te meg vegyél gfx8-at.
2011. dec. 23. 14:41
8/16 anonim válasza:
Szegény be lett oltva, hogy baromságokat beszél és most nem tetszik neki. Így szokott lenni.
2011. dec. 23. 15:49
9/16 anonim válasza:
a fehérjével nem sokra fogsz menni,ha soványka srác vagy.tömegnövelő étrend kell neked,tedd rendbe az étrendedet,ha az étrended rendben van,akkor edzések után lehet nyomni egy tömegnövelő turmixot,de ezen kívül nem kell rá költeni pénzt.max.egy év múlva,ha úgy érzed,hogy nem tudsz tovább fejlődni.szerintem a Jumbo jó tömegnövelőnek.
2011. dec. 23. 16:46
10/16 anonim válasza:
mark86
És ki nyal zsidóknak meg cigányoknak te hajléktalan gyökér?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!