Érettségi után lehetek eladó egy táplálékkiegészítő szaküzletben?
Az ilyen üzletek csak ritkán termelnek akkora bevételt,hogy teljen alkalmazottra.
inkább legyél edző,jelentkezz a tf-re.
De ha esetleg találok egy jó üzletet, elképzelhető hogy felvegyenek érettségivel, ha még kérdezgetnek is, és látják hogy értek a dologhoz?
Tesi Fősulin is gondolkodtam már, lehet az lesz...
Köszönöm a kommented!
1.5 év alatt nem tudsz szart se
kiegboltba csak szakképzett eladót vesznek fel.
leszarják, mit értessz a cucchoz, az a lényeg, hogy profitot csinálj, a drága szar cuccokat sózd rá a vevőre, amit soha nem használnál...
És te ezt miből állapítod meg? Mindennap legalább 1-1,5 órát olvasok a testépítés után, különböző oldalakon...
Szeretem mikor mások úgy ítélkeznek, hogy szart sem tudnak az ítélet alá vont személyről...
Azta, tényleg? másfél éve edzel, meg olvasol? Elnézést mester, én csak 16 éve edzek...
vagyis, Te a testépítésben a tudásod tapasztalatod annyit ér, mint egy másodikos kisiskolás tudása (ő is márfél éve jár isibe) 16 év tanulás meg egy diploma (8 általános, 12 az érettségi, +3-5 a diploma)
Ugyhogy roló le, kiskancsó, gondolj abba bele, hogy az, aki felvesz(?) a tápkiegboltba eladónak, valszeg 10*annyi ideje edz, mint te... Másrészt meg, ez az életcélod, hogy aprópénzt keress egy kiegboltban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!